Strojové čistenie podláh lepšie, než ste očakávali

4260 0
zakazka cisteni podlah

Reklama je už z podstaty samotného slova klamlivá (re-klam-a). Nemôžete veriť každému slovu, ktoré sa k vám dostane. My sme vás teraz ale varovali, takže preto nám veriť rozhodne môžete. A vôbec celá médiá nie sú také, aké sa zdajú byť na povrchu, ale to už je asi každému jasné. O tom by mohol rozprávať napríklad Umberto Eco, ktorý to vlastne aj urobil.

Ale predsa každý, kto chce nejakým spôsobom uspieť a preraziť, o sebe musí dať svetu vedieť, čo znamená využiť onoho „čarovného“ sveta reklamy.My však reklamu tak doslova neprevádzkujeme. Nepotrebujeme každú vetu vyplňovať tým, ako je naša upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s. r. o., čistenie podláh Bratislava, úžasná a najkvalitnejšia … A ako A SERVIS LIPKA nemá konkurenciu u iných … A že A SERVIS LIPKA, hĺbkové čistenie podláh Bratislava, vie všetko najlepšie.

Proste vám to povieme takto približne v jednej vete.A zvyšok venujeme predstavenie našich služieb. Celkovo nás ale naša reklama veľkú námahu nestojí. Zviditeľňujú nás totiž predovšetkým naši spokojní zákazníci, ktoré naše služby ohromili. Čistenie podláh BratislavaA teraz trochu o reklame, ktorej nepodliehať a prečo. Prečo? Pretože my to dokážeme lepšie. Tiež ste niekedy podľahli kúzlu reklamy a zatúžili po takej čistote domova.

Akú vám vďaka svojim prostriedkom ponúkali?

Spomínané čističe si kúpili, ale nikdy to nedopadlo podľa očakávania.Chyba ale určite nebola na vašej strane. A ak bola, tak sa nám práve váš prípad do tohto porovnávania nehodí. Momentálne totiž vychádzame z toho, že nikdy nestačí len naniesť prostriedok, na stopkách odmerať 5 sekúnd a všetko sa opäť blýska čistotou.

Nikdy to nie je tak jednoduché a niekedy čistenie nie je možné vôbec. S nami ale … keď sa chce, všetko ide. Vďaka našim službám sa čistením takmer nevyčistiteľného už trápiť nemusíte.Ak si chcete vyskúšať kúzla a čary, stačí pomyselne mávnuť prútikom. Privolať si nás a potom sa len pozerať, ako všetko prebieha bez vášho pričinenia.

Aj keď narazíte na problém…

Aj keď narazíte na problém, o ktorom si myslíte, že vyriešiť nedá, stále je veľká pravdepodobnosť. Že my to dokážeme. Netvrdíme, že za 5 sekúnd, ale vám to iste tak pripadať bude. Nie sme supermani, ale sme super.Super kolektív, čo sa vám bude snažiť vyjsť maximálne v ústrety. Koho zamestnávame?

Zamestnávame tých, ktorých naša práca baví alebo radi pomáhajú a rozdávajú radosť druhým a sú ochotní sa učiť.Všetci bez rozdielu u nás dostávajú odborné školenia. Všetci naši zamestnanci sú stáli a väčšinou u nás majú už aj niekoľko rokov praxe. Nenajímame brigádnikov, tí svoju prácu totiž väčšinou neberú vôbec vážne. Navyše sa snažíme, aby si všetci naši zamestnanci pripadali, že pracujú s nami.

Nie pre nás. Všeobecnou spokojnosť a vzájomný rešpekt je dôležité dodržiavať aj vo vnútri firmy. Až potom môžu byť spokojní aj naši zákazníci. To, že sa vieme k práci postaviť aj s vtipom a dobrou náladou, ale ešte neznamená, že ju nemôžeme odviesť kvalitne. To totiž môžeme, vieme a robíme. Na všetko máme svoje mnohými rokmi osvedčené metódy, ktoré postupne ešte vylepšujeme, ak je treba.

Pre čistenie podláh a kobercov…

Pre čistenie podláh a kobercov – strojovou metódu, pre čistenie okien – leštenie nasucho, pieskovanie pre čistenie fasád atď. A všetko dokážeme aj vo výškach.Takže ani lietajúci koberec nám neutečie. Nebojíme sa naozaj ničoho, ak sa teda rozhodnete dať nám šancu, potom asi zavítame aj k vám. A ak nie, ulievať sa rozhodne nebudeme.Sme pripravení na akékoľvek výzvy, ale aj bežné upratovanie a čistenie.

Zákazníkov máme všade. Ako v Českej republike, tak v zahraničí. A jedným z nich je napríklad predajňa Kaufland v Karlových Varoch na Sokolskej 19. V tejto predajni sme 29. 9. zasahovali na umývanie podláh. Tentoraz nešlo o čistenie celej podlahy, ale len jej menšie časti, ktoré boli ale silne znečistené. Možno by ste si povedali, že na to postačí obyčajný mop a trocha chémie.

Tak prečo volať hneď upratovaciu firmu? No, skrátka pretože na to mop jednoducho nestačí. A na chémii tiež veľmi záleží. My používame chémiu špeciálne a viac druhov. Každá sa hodí na iné znečistenie, takže ani toto sa nesmie podceniť. A konečne. Obyčajným mopom by ste nikdy nedosiahli takého prítlaku ako s naším kotúčovým strojom.

Ktorého kefa sa dostane až do hĺbky podlahy…

Ktorého kefa sa dostane až do hĺbky podlahy, kam chémiu vpracujeme, a tá sa potom nechá chvíľu pôsobiť. Znečistenie bolo naozaj neodbytné, ale naše kvalitné chémie a kotúčový stroj mu to vyhovorili a rozlúčili sa s ním. A rozdiel bol naozaj viditeľný. Nesmeli sme samozrejme čistenie ani veľmi prehnať. Aby sme nakoniec nemuseli umývať podlahu celú, kvôli jednotnosti.

Čistenie celej podlahy sa po nás zatiaľ nechcelo. Svoju prácu sme teda odviedli a vyslúžili si ďalší obdiv nad zručnosťou našich zamestnancov, ktorí si ho zaslúžia. Nakoniec by sme si ešte dovolili podotknúť – toto nie je reklama. Sme totiž naozaj takí dobrí, ako o sebe sami tvrdíme. Pokojne nás akýmkoľvek spôsobom kontaktujte a my vám to s radosťou potvrdíme. Alebo sa opýtajte svojho suseda.

S našim rozšírením po republike je veľmi pravdepodobné. Že naše služby už vyskúšal tiež a len vy ste zase niečo prepásli. Takže zanechajte plač nad rozliatym mliekom a informujte sa o upratovacej firme A SERVIS LIPKA.

Na odstránenie mastného fľaku z koberca je najlepšie strojové čistenie kobercov Bratislava

Ako každý rok je zvykom, že grilovacia sezóna sa začína u nás doma. Tak aj tohto roku tomu tak bolo. Pozvali sme susedov zo všetkých svetových strán a veselo sme si užívali grilovanie na záhradke alebo skôr na dvore. Ako náhle bolo niečo ugrilované, tak sa to nosilo dovnútra. Pretože ešte nebolo až tak teplo, aby sa mohlo sedieť celú dobu vonku.

Čo bola veľká škoda, ale hlavne, že aj tak sme si mohli dopriať grilovanie a užili sme si to.  Hlbkové čistenie podláh v BratislaveLenže čo čert nechcel, tak sa mi stalo, že som takto raz niesla na tácke ogrilované klobásy a nejako som zle chytila a preklopilo sa mi to na koberec. Ako viete, tak klobásy sú pekne mastné. Takže mi na koberci vznikol ohromne mastný fľak.

No myslela som, že to budú všetci riešiť. Ale aj tak by som v tom okamihu nič robiť nemohla. Tak som na to dala len papierovú servítku, aby do seba nasala mastnotu. Večer sme kvôli tomu samozrejme nerušili. Ale hneď na druhý deň som nad tým musela premýšľať.

Nakoniec som sa rozhodla…

Nakoniec som sa rozhodla, že sa porozhliadnem po internete po nejakej profesionálnej pomoci. Prechádzala som firmy a prečítala som si ich ponuky, služby a ceny.Porovnávala som ich a udivilo ma, koľko firiem ponúka úplne rovnaké služby a za tak rozdielne ceny.

Hlavne veľa firiem ponúka extrakčné čistenie a pritom podľa recenzií to nestojí zato. Zaujalo ma nakoniec strojová metóda čistenia kobercov Bratislava, pretože mali úplne inú politiku čistenia než všetky iné firmy. Rozhodla som sa teda pre firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., čistenie, tepovanie kobercov Bratislava, ktorá ponúka strojové čistenie kobercov.

Zavolala som na centrálu…

Zavolala som na centrálu a dohodla som si termín čistenia. Prišli pracovníci firmy a vysvetlili mi, ako to bude prebiehať. Najskôr si prezreli koberec, aby zistili mieru znečistenia a hlavne, aby vedeli, koľko majú namiešať chémie, ktorá má práve pomôcť odstrániť mastnotu a všetky nečistoty z koberca. Aplikovali chémiu, ktorá pôsobí zároveň dezinfekčne, viaže na seba nečistotu, ničí baktérie, roztoče a alergény.

Musí sa tiež nechať nejakú dobu pôsobiť, inak by efekt čistenia nebol ten správny.Po uplynutí doby pôsobenia chémia začali kefovať veľkým kotúčovým strojom s vysokým šampónovacím hrebeňom, ktorým sú schopní vyčistiť aj koberce s vysokým vlasom. Najskôr začali na tom mastnom fľaku a potom šli od začiatku koberca až po jeho koniec. Prechádzali ním po celom koberci miesto po mieste a za kotúčovým strojom vznikala pena s naviazanou špinou.

Po ošetrení koberca strojom začali koberec vysávať vysoko účinným turbo vysávačom. Bola som plná očakávania, či sa im podarí odstrániť mastný fľak a naozaj sa podarilo. Som veľmi šťastná, že je koberec zachránený a hlavne, že sa podarilo odstrániť ten mastný fľak. Koberec vyzeral po vyčistení strojovou metódou naozaj skoro ako nový, vlasy sa vzpriamili, celkovo sa prevzdušnil a farba krásne ožila.

Týmto by som chcela firma A SERVIS poďakovať za ich perfektne odvedenú prácu a ich služby rada odporučím ďalej.

Nano impregnácia Bratislava alebo revolúcia pre umývanie okien!

Bývame blízko centra mesta. Je tu celkom hluk, ale keď máme zatvorené okná, tak našťastie nie je nič počuť. Jediný problém je to, že je tu vysoká prašnosť a všade sama špina. Naše okná teda dostávajú riadne zabrať. Už som úplne vzdala nejaké umývanie okien, keďže to naozaj nemá zmysel a hlavne už sú tak zanesené, že by to bolo na dlho a veľmi náročné.

Rozhodla som sa, že si na túto pracovnú činnosť najmem upratovaciu firmu, ktorá to určite urobí lepšie a ja si aspoň oddýchnem a nebudem sa tým trápiť.Keď som na internete hľadala firmu, ktorá sa umývaním okien zaoberá, narazila som i na tzv. nano impregnáciu okien, ktorá pomáha oknám ostať dlhšie čisté. Hľadala som teda firmu, ktorá robí aj túto službu. Narazila som na upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., umývanie okien, výškové práce Bratislava.

Nakontaktovala som ich…

Nakontaktovala som ich a opísala moje priania. Mali voľný termín dva dni potom, tak sme súhlasili. Tiež mi povedali približnú cenu a opísali postup, ako bude ich práca prebiehať.V daný deň došli zamestnanci firmy, presne v dohodnutý čas. Prešli si byt a ihneď sa pustili do práce. Umývali jedno okno za druhým, len sa za nimi zaprášilo.

Každé okno dôkladne vyčistilo, nevynechali jedno miestečko. Následne ich zotreli gumovou stierkou. Na okná sa potom naniesla už zmienená nano impregnácia okien, ktorá zabráni uchyteniu vody a nečistôt na okne a nakoniec okná vyleštili. Použili na to len bavlnenú plienku, žiadne leštiace príspevky. Nikdy by mi nenapadlo, že to ide tak ľahko. S prácou som bola veľmi spokojná.

Firma A SERVIS LIPKA je jednoducho jednotka. Spoľahlivosť, rýchlosť, kvalita a skvelá komunikácia, to sú ich prednosti a určite budú odporúčať ďalej.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *