Zbavte se plísně jednou provždy, řešte odstranění plísně v Praze odborně

1647 0
Cena za odstranění plísní v Praze

Zdravím, normálně psaním recenzí čas neztrácím, ale v tomto případě jsem si řekla, že tu hodinu obětovat musím. Dlouho jsem bez výsledku zkoušela jak odstranit plíseň v bytě. Samozřejmě jsme se ze začátku, asi jako to dělá většina, toho snažili zbavit sami podle rad od kamarádů, sousedů a prostě všech známých. Když nám každý poradil něco jiného, bylo načase se obrátit na internet. Bylo potřeba tam najít něco opravdu pořádného. Ale než jsem se rozhodla obrátit na nějakou firmu, hledala jsem, jak plísním vůbec předcházet, aby příště jejich výskyt omezila na maximum, jak jen to jde.

Odstranění plísní v Praze 1Co je asi úplně nejjednodušší, tak pořídit si vlhkoměr a neustále vlhkost ve vašich místnostech kontrolovat. Pomocí této kontroly a správného topení udržujte v domácnosti relativní vlhkost vzduchu v rozmezí 35% až 55% a teplotu vzduchu mezi 18°C a 22°C. Když jsou překročeny limitní hodnoty, tak správně větrejte. Průběžné měření slouží jako signalizace potřeby kdy a jak dlouho správně vyvětrat. Pokud jde o to větrání, je potřeba docílit opravdového průvanu, aby došlo k co největší obnově vzduchu. Otevření jednoho okna na dvě minuty opravdu nestačí. Dále také není vhodné často sušit prádlo v obytních místnostech.

Důležité je taky, abyste ve všech místnostech měli přibližně stejnou teplotu. Udržujete v jedné místnosti menší teplotu, a poté do ní otevřete dveře. Vletí do ní teplý (a mnohem více vlhký vzduch), tak začne docházet ke kondenzaci páry a tím se právě vytváří plíseň – když se vlhkost uchytí na studených místech. Toto jsou asi ty největší základy, jenže mnohdy ani ty nestačí, abyste měli stoprocentní jistotu, že s plísní nebudete mít žádné starosti. Ale skutečně stoprocentní jistotou je protiplísňový nátěr LSG od A SERVIS LIPKA, s.r.o..

LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Minimální záruka tohoto nátěru by měla být až dva roky, jak sami uvádí.

Odstranění plísní v Praze 7Tato firma mimo jiné kromě samotného nátěru nabízí i službu kompletního odstraňování plísně. Než jsem jim zavolala, chtěla jsem si ověřit jejich reference, které byly ve výsledku velice pozitivní, takže jsem neměla důvod, abych je nekontaktovala. Zavolala jsem jim a domluvili jsme se na termínu, kdy bude práce probíhat a podobně. Byla jsem ráda, že neměli problém přijet o víkendu, protože jsem přes týden opravdu hodně pracovně vytížená a nechtěla jsem si kvůli tomu brát volno.

V domluvený den přijeli a pustili se do toho.Během práce mi ještě řekli, že plíseň se nejčastěji vyskytuje na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. A že nátěr LSG se dá aplikovat na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Na naše místa napadené plísní nanesli nejdřív běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali LGS, které pak chrání proti opětovnému výskytu plísní.

A já si mohla oddychnout, že už to bylo vážně konečně pryč. Vážně mě to rozčilovalo, protože investujete do bydlení, chcete to tam mít hezké, a potom se rozčilujete s plísní. Takže jsem lidem z A SERVIS moc vděčná, že mi pomohli. Pro jistotu jsem si jejich nátěr nechala dát úplně všude, kde byla i sebemenší možnost, že by se plíseň mohla znovu objevit. Protože tuhle hru jsem nehodlala hrát znova. Navíc své služby tato firma nabízí za velmi přijatelnou cenu. Někomu ta cena možná připadá vysoká, ale tolik prostě takové služby stojí, pokud chcete mít jistotu. A tu u této firmy opravdu máte.

Během toho, co jsem četla všechny ty recenze, jsem narazila hned na několik naštvaných lidí, kteří si nechali od nejmenovaných firem odstranit plíseň, a stejně se jim zase objevila zpátky. S reklamací samozřejmě nepořídili. Potom už si opravdu rozmyslíte, jestli se vám těch pár stovek navíc vyplatí utratit. A u A SERVIS se to určitě vyplatí. Jejich zaměstnanci jsou navíc moc milí, protože ani jednou nevypadali otráveně, když jsem se zahrnovala tunou svých dotazů. Celkově mě na nich nenapadá jediná stížnost, protože přijeli na čas, k žádnému přesouvání termínu nedošlo a veškerá domluva proběhla naprosto v pořádku.

Všichni, se kterými jsem se od této firmy setkala, byli velice vstřícní. Takže sečteno podtrženo: skvělý servis, profesionální vystupování, milí zaměstnanci a přijatelné ceny. Nemám důvod se rozmýšlet nad tím, jestli investovat, nebo ne. Proto ji mohu všem jedině vřele doporučit. A navíc nabízí i řadu dalších služeb, což je určitě výhodou. Jen to dokazuje jejich široké pole působnosti a odbornost, kterou tato úklidová firma disponuje.

 

Děti na návštěvě mohou s vaším kobercem pěkně zatočit

Čištění koberců v Praze 10S manželkou jsme si před nedávnem pořídili krásný koberec. Je to opravdová kvalita, nebyl vůbec levný, takže se o něj staráme, jak nejlépe to jde. Vypadá opravdu perfektně, často se jím chlubíme před návštěvami. Když jsem ho chtěl ale ukázat své sestře, už se nám to chlubení vymstilo.

Sestra k nám na návštěvu přijela i se svým manželem a jejich dvěma dětmi. My zatím ještě děti nemáme, takže nás nenapadlo si před sestřinými dětmi chránit vybavení bytu. Bez starostí jsme je nechali pobíhat a hrát si, kde se jim zachtělo. Sestra se o ně nestarala, takže jsme i my došli k názoru, že jsou vychované a nic se nemůže stát. Měli s sebou svoje hračky, takže se dobře zabavily a my jsme se mohli nerušeně bavit.

 

 

Když jsme se dostatečně předvedli

Když jsme se dostatečně předvedli s naším kobercem, přesunuli jsme do kuchyně, kde jsme s manželkou chystali občerstvení. Po půlhodině za námi přiběhla sestřina dcera s brekem a řekla nám, že jí její bratr ničí plastelínu, která je teď celá chlupatá. Plastelínu nám ukázala a mě se udělalo špatně. Byly na ní chlupy, které silně připomínaly náš koberec. Běžel jsem ho zkontrolovat. Ke koberci byly přilepené kousky plastelíny, které do něj svými papučkami zašlapal sestřin syn.

Jak správně vyčistit koberce Praha 3Plastelína se nakonec dala jakž takž odstranit, ale zůstaly po ní mastné fleky a koberec byl v tom místě pomuchlaný a ztvrdlý. Sestra s manželem se nám moc omlouvali a slibovali, že vyčištění koberce zařídí, s dětmi už mají dost zkušeností s čištěním koberců.

Pozvali k nám pracovníky z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 4. Ti se do čištění pustili s ohromnou energií. Použili strojové čištění, které si se skvrnou hravě poradilo. Koberec jsme měli zase jako nový, protože se jim podařilo odstranit i nečistoty, které v koberci od jeho koupení ulpívaly a my si jich ani nevšimli.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *