Metóda renovácie kobercov. Čistenie kobercov do štruktúry Bratislava

1631 0
čistenie sedačiek, kobercov Bratislava

Nový byt sa nám podarilo kúpiť s neuveriteľnou dávkou šťastia a náhody. Bolo to pred pár rokmi, akurát sme sa vzali a zatiaľ žili v slušnom podnájme. Jednoznačne sme preferovali vlastné bývanie, a tak sa v tých mesiacoch hľadania nového bytu žilo dosť hekticky.

Čistenie sedačiek, kobercov BratislavaZvažovali sme niekoľko alternatív. Keďže manžel si s mnohými remeslami tyká, nebránil sa kúpe staršieho domu, ktorý by sme zrekonštruovali a časom žili v tichu vidieka. Tejto myšlienke som bola naklonená i ja. Deti sme zatiaľ nemali, a tak bolo plánovanie o niečo slobodnejšie, i keď na potomstvo bolo pamätané v každom okamihu.

Ale teraz o tom šťastí a náhode. Raz mi manžel do bytu priviedol kolegu, s ktorým sa poznali už od strednej. Obaja mali dobré meno v IT biznise, takže sa im tvrdé pracovné nasadenie slušne vyplácalo. Páni mali na ramene roztopašnú opičku, a tak dostali studenú večeru, miesto v kuchyni a kávu. Kvákali dlho do noci, takže som veľa nenaspala. Ráno sa však konalo niečo ako Vianoce uprostred leta.

Kolega zdedil byt v starom meste, ktorý chce predať. Zatočila sa mi hlava a točila tak dlho, kým sme ten byt nekúpili a nenasťahovali sa. Jasné, že bolo treba veľa vymeniť, opraviť a zmodernizovať, ale to nebolo nič, oproti čarovnej lokalite, priestoru, zeleni a tichu. Podlahy v byte tvorili parekty, ktoré manžel dokonale zrepasoval, takže byt nestratil nič zo svojho dávneho šarmu. V izbe, ktorá mala onedlho patriť deťom sme položili koberec, podobne ako v našej spálni. Mäkké a útulné teplo pod nohami predsa stojí za to.

Odvtedy už pretieklo dosť vody…

Odvtedy už pretieklo dosť vody a naše dve deti dali medzičasom poriadne zabrať viacerým kobercom, ktoré pokrývali ich rozmernú izbu. Bolo to však v poriadku. Detské hry sa odohrávajú najmä na podlahe a v tomto smere sme dočasne a radi obetovali pohľad na originálne parkety. Verili sme, že koberec, ktorý momentálne v izbe majú ešte dajaký ten rok vydrží, a potom im doprajeme iný. Žiaľ, všetko bolo inak. Počas detského bláznenia zletela otovorená fľaša coly zo stola priamo na koberec.

Brala som to triezvo a naplánovala, že necháme vyčistiť nielen koberec v detskej, ale i v našej izbe. Na webe sa viedli diskusie o dvoch metódach čistenia – extrakčnej a strojovej. Prešla som si veľa rôznych zdrojov, prečítala mnoho hodnotení a doporučení, a napokon sa rozhodla pre strojové čistenie. V mestre ju ponúka spoločnosť A SERVIS LIPKA, s. r. o., čistenie sedačiek, kobercov Bratislava.

Po telefóne sme si dohodli termín a verili, že strojové čistenie nás zbaví úvah o kúpe nového koberca do detskej izby. Páni boli vzorovo presní a bez dlhých rečí sa pustili do práce. Keď som ale uvidela koberec z našej izby i ten, poznačený rozliatou colou, trochu ma oblial pot. Pod odtiahnutým nábytkom mali celkom inú, pestrejšiu podobu, a bolo načase – skutočne už potrebovali vyčistiť a cola sa stala dobrým argumentom.

Stroj bol stroj, takže tichý chod mu veľa nehovoril…

Čistenie sedačiek BratislavaStroj bol stroj, takže tichý chod mu veľa nehovoril, a tak sme sa ani nesnažili dajako prekážať. Treba však priznať, že to ktovieako dlho netrvalo. Samozrejme, decká leteli ako prvé, aby posúdili situáciu. Široký úsmev a palec hore mi signalizoval, že dobrá vec sa podarila, verná láska zvíťazila… sorry, to je iný príbeh.

Bola som skutočne nadšená. Voňavému kobercu v našej izbe chýbala už len originálna visačka z obchodu a ten v detskej žiaril sviežimi farbami do ďaleka. Akékoľvek fľaky, zašlapané škvrny alebo poľahnuté vlákna boli minulosťou. Nielenže sme uštetrili za kúpu nového, ale hlavne sme našli spôsob, ktorý v budúcnosti dopraje každému nášmu kobercu odbornú opateru a predĺži jeho životnosť.

Asi to vyznieva domýšľavo, ale my už inú upratovaciu firmu hľadať nebudeme. A SERVIS LIPKA je skutočnou jednotkou profesionálov a jednotkou na trhu. Dôkaz? Prvé, na čo sa ma páni po dokončení svojej práce spýtali bola otázka, či som s ich prácou a kvalitou spokojná. Myslím, že to hovorí za všetko. Koniec-koncov, overte si naše skúsenosti na vlastnej koži aj vy. Kliknite na a-servislipka.sk. S touto voľbu rozhodne získate.

 

Keď chcete perfektne umyté okná. Výškové práce Bratislava

Čistenie sedačiek BratislavaMáme s manželom na okraji Bratislavy malý penzión, ale aj malý penzión rovná sa mnoho okien. Naša upratovačka okná síce umývala, ale nikdy to nebolo dokonalé. Nebolo to bohužiaľ v jej silách.

Chcela som perfektne odvedenú prácu, ale už som nechcela vystavovať svojich zamestnancov vystavovať nebezpečenstvu, ktoré je s umývaním okien spojené. Rozhodla som sa zveriť túto prácu radšej odborníkom. Okná bolo treba nielen umyť ale, pokiaľ je to možné, navrhnúť nejaké riešenie toho, aby sa okná nemuseli umývať tak často.

Pátrala som po nejakej firme, ktorá by splnila moje požiadavky. A na odporúčanie mojej tety som kontaktovala A SERVIS LIPKA s. r. o., umývanie okien, výškové práce Bratislava. V ich penzióne A SERVIS čistil koberce a umýval okná a teta bola veľmi spokojná.

Dohodla som sa s centrálou na platbách…

Hlbkové čistenie kobercov BratislavaDohodla som sa s centrálou na platbách a termíne čistenia a o týždeň k nám prišli muži vybavení čistiacimi prostriedkami a horolezeckou technikou. Niektoré miesta, kde bolo potrebné okná umyť, boli totiž ťažšie dosiahnuteľné, a tak sa museli istiť. Bolo vidieť, že sú to úplní profesionáli a vôbec som o nich nemala strach.

Okná starostlivo umyli a doleštili je suchou plienkou. Nepoužili žiadne leštidlá a aj tak sa okná nádherne leskli! Naviac poctivo vydrhli aj parapety a rámy okien. Nakoniec na umyté okná, A SERVIS, neniesli nano impregnáciu, ktorá zaistila, že máme na pár rokov s umývaním okien postarané. Nano impregnácia je totiž veľmi zaujímavá technólogia, ktorá vydrží až 6 rokov, a vďaka nej nečistoty z okien spláchne aj dážď!
Ďakujem A SERVISU za ich profesionálny prístup a kvalitne odvedenú prácu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *