Chemické strojové čištění obnoví zašlou slávu vašich koberců

1340 0
čištění koberců brno-líšeň

Nevěřili byste, jak moc může mít člověk zašpiněný koberec. Jak moc je možné ho znečistit během tří měsíců. Já jsem to zjistila nedávno, když mi kamarádka vracela koberec, který jsem jí na čas půjčila kvůli chladu, který jí vycházel z podlahy. Chtěla se ve svém bytě alespoň trošku zahřát a koberec podlahu dobře izoloval.

Čištění koberců Brno - tepování koberců a čalounění v Brně

Domluvily jsme se…

Domluvily jsme se, že to bude zapůjčení jen na dobu, než si kamarádka najde nový byt, který jí bude lépe vyhovovat. Já jsem koberec mohla na čas taky postrádat, protože jsme rekonstruovali byt a koberce při těchto pracích jen překážely.

Jenomže kamarádka se neumí moc starat o věci, které se jí svěří. Koberec za tu dobu jedinkrát nevysála, skvrny, které na něm způsobila ani nezkoušela čistit. A když jednou pořádala party, svoje hosty nevarovala, aby se chovali ke koberci ohleduplněji, fleků jen přibylo. Takže jsem svůj koberec ani nemohla poznat, když mi ho vracela. Asi jí taky došlo, že to není úplně ono, protože se mi omlouvala a dala mi peníze na jeho vyčištění.

Nebyla jsem si jistá, jestli ale není už na čištění pozdě. Přece jen jsem to ale ještě zkusila. Poslechla jsem radu známého a čištění koberce dostal na starost A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Brno.  A tomuto skvělému servisu vděčím za záchranu svého koberce. Díky metodě strojového čištění se podařilo koberec uvést ještě do lepšího stavu, než v jakém jsem ho kamarádce půjčovala.

Čistírna koberců Brno - profesionální čištění syntetických koberců

Chemické hloubkové čištění rotačními kartáči má vážně překvapivé výsledky. Chemie působí na jakýkoli druh skvrn a kartáče se díky dlouhým štětinkám propracují do struktury koberce a vyčešou nečistoty odkudkoli. Barvy koberce jsou rozjasněné tak, jak si je už ani nepamatujete. Strojové čištění působí skutečně skvěle.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *