Čištění koberce od „Strojového tepování Brno“ může velice příjemně překvapit

1480 0
čištění koberců brno ceník

Rozhodla jsem se, že si letos pozvu domů specializovanou firmu. Nikdy předtím jsem firmu neobjednávala, ale známí mě přesvědčili, že to mým kobercům prospěje. Byla jsem opravdu zvědavá, nepatřím totiž k těm, kteří by si domů objednávali firmy. Vždycky jsem si se vším poradila sama. Ale musela jsem uznat, že v některých případech je asi opravdu lepší povolat odborníky a spolehnout se na ně.

Čištění koberců Brno - tepování koberců a čalounění v Brně

Na doporučení přátel…

Na doporučení přátel jsem se rozhodla pro firmu A SERVIS LIPKA, čištění sedaček, koberců Brno- Slatina.  Působí na našem trhu již delší dobu, zákazníci jsou s ní spokojeni a dostatečně se osvědčila v praxi. Hned při prvním rozhovoru po telefonu jsem poznala, že se jedná o zkušenou firmu, jejíž zaměstnanci dokonale ovládají komunikaci se zákazníky. Vše mi bylo srozumitelně vysvětleno a mé dotazy byly do nejmenších detailů zodpovězeny.

Na mail jsem dostala předběžnou cenovou kalkulaci…

Na mail jsem dostala předběžnou cenovou kalkulaci, se kterou jsem souhlasila, proto jsme se tedy mohli domluvit na termínu provádění prací. I nadále to poté probíhalo hladce, bez potíží.

Pracovníci servisu ke mně přijeli podle domluvy, donesli si všechno potřebné vybavení a nic jim nebránilo dát se do své práce. Kotoučový stroj se činil, vykartáčoval poctivě všechna vlákna.

Čistírna koberců Brno - profesionální čištění syntetických koberců

Předpokládala jsem, že toto čištění je jen pouze preventivní, údržbové. Proto mě značně překvapilo, kolik nečistot se z koberce vyčesalo a jakou změnou celkově koberce prošly. Nechápu, že v sobě mohly držet tolik špíny a já jsem si toho ani nevšimla. Teď po čištění byly nádherné. Ty živé barvy a jas jsem vůbec nepoznávala, vypadaly jako vyměněné.

Musím přiznat, že po této zkušenosti jsem už neměla chuť nikdy čistit koberec ručně, příště opět objednávám čištění u této firmy.

 

 

 

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *