Jestli stojíte o perfektní vyčištění koberce, obraťte se na „Čištění koberců Ostrava“

1435 0
tepování koberců a čalounění v Ostravě

Provozujeme s manželem centrum pro volnočasové aktivity. Pořádáme mnoho seminářů, kurzů a různých setkávání. Našimi návštěvníky jsou lidé různých věkových kategorií, často nás navštěvují i rodiče se svými dětmi. Vzhledem k velké frekvenci návštěvníků a s ohledem na ty nejmladší se u nás hodně dbá na úklid a také na pravidelnou údržbu některých zařízení jako jsou koberce, čalounění, dřevěný nábytek atd.

čištění koberců, sedaček Ostrava – Proskovice

O prvních jmenovaných…

O prvních jmenovaných – tedy o koberce však přece jenom pečujeme více než o ostatní. Není se čemu divit, koberce jsou shromaždištěm prachu a všelijakých alergenů a při tom, kolik lidí se u nás stihne vystřídat za jeden měsíc, dostávají vážně zabrat. Také malé děti s oblibou na naše koberce sedají a lehají, nemůžeme proto dopustit, aby hrozila sebemenší možnost nějaké nákazy nebo podrážděná našich návštěvníků.

Koberce si tedy necháváme pravidelně čistit, spolupracujeme s A SERVISEM LIPKA, čištění koberců, sedaček Ostrava – Proskovice, se kterým jsme naprosto spokojení, nikdy bychom neměnili. Takový skvělý a profesionální přístup má ke svým zákazníkům jen velmi málo firem. Tato firma je navíc naprosto spolehlivá a na čištění koberců používá velice účinnou metodu strojového čištění, které působí perfektně. Odstraní z koberců alergeny i nečistoty.

 Profesionální čištění koberců Ostrava recenze

Po každém čištění…

Po každém čištění vypadají koberce bombasticky, krásně voní a jsou velice příjemné na dotek. Těžko říct, co na tom má největší zásluhu, ale asi to bude spojením zručnosti a pečlivosti pracovníků, použití kvalitní chemie a účinných strojů.

My i naši návštěvníci jsme velice spokojeni, můžu A SERVIS s čistým svědomím komukoli doporučit. Určitě neprohloupí.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *