Víte, kolik prachu obsahují nečištěné koberce? Ukáže vám to strojové čištění!

1396 0
čištění koberců Ostrava cena

S manželkou máme rozdělené činnosti v domácnosti a každý se staráme o to svoje a je už na nás, jak to zařídíme, hlavně, aby to vždycky bylo. Já mám na starosti koberce. Pozná se to i podle toho, že choulostivě dbám na to, aby byli všichni opatrní, pokud nad nimi jí nějaké jídlo. Taky neustále hlídám, aby děti nenadělaly na kobercích skvrny. Protože čistit některé fleky dá pěkně zabrat a někdy si s tím ani sami neporadíte.

čištění sedaček Ostrava - Dubina

Vím to moc dobře…

Vím to moc dobře, protože už se mi jednou něco takového stalo. Děti si hrály s barvičkami a samozřejmě polovina toho skončila na koberci, když jsem to zjistil, byly už zaschlé a pěkně zašlapané do koberce. Fleky se mi nedařilo žádným způsobem vyčistit. Takže jsem se rozhodl přenechat tento problém profesionální firmě na čištění koberců. Náhodně jsem si vybral A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Ostrava – Dubina  a byla to trefa do černého.

Strojovým čištěním a kvalitní metodou…

Strojovým čištěním a kvalitní metodou se podařilo skvrny odstranit. Kartáče kotoučového stroje sice dostaly pořádně zabrat, ale fleky byly pryč. Nenechal jsem vyčistit jenom skvrny, ale rovnou i celý koberec, když už byli u toho. A musím říct, že jsem byl výsledkem hodně překvapený. Koberec, který se mi předtím vůbec nezdál špinavý, najednou neskutečně prokoukl a té špinavé vody, co z něho bylo… Kdybych u toho přímo nestál, nevěřil bych, že je to všechno z něho.

Nejnovější technologie v ČR v Ostravě

Došlo mi, že už si vůbec neuvědomuju, jak koberce vypadaly čisté, zvykl jsem si na to, jak postupně zešedly, a nedošlo mi, že je to převážně velkým množství usazeného prachu. Okamžitě jsem s A SERVISEM domluvil čištění i zbylých koberců. Od té doby necháváme koberce jednou za čas vyčistit a užíváme si toho, jak nádherně potom vypadají.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *