Bojujete s plesňou? LSG od „Odstraňovanie plesne Bratislava“ tento problém spoľahlivo vyrieši za vás

1614 0
odstráňovanie pleseně a rias Bratislava

Ak vám môžem odporučiť nejakú firmu na odstránenie plesne, tak firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. V našej kancelárii sme začali mať s plesňou problémy. Snažil sa s ňou prvýkrát pobiť náš upratovací personál, ale úprimne, veľmi si s tým neporadili. Povedali, že na to nemajú dostatok prostriedkov, v čom mali pravdu – ako odstrániť pleseň . Tak sme im ich nakúpili a skúsili to znova, ale aj tak to nemalo

ako odstrániť pleseň Bratislava

veľmi veľký efekt. Hľadali sme recept ako odstrániť pleseň. Pleseň sa stále vracala a vracala. Tak sme došli k záveru, že na to bude potrebné nejaké firmy, ktorá sa odstraňovaním plesní zaoberá. A našli sme firmu, ktorá mala naozaj veľa dobré ohlasy – A SERVIS LIPKA. Samé pozitívne recenzie – všetci s ňou boli veľmi spokojní. Takže už nebolo veľmi o čom diskutovať a detailnejšie sme sa zamerali už len na ich stránky. A musím povedať, že odbornosť už vykazovali na ich webe, kde sme sa o plesni a jej odstraňovaní veľa dozvedeli.

 

Uvádzali na nich…

 

Uvádzali na nich, že na zateplených fasádach a na severných stranách múrov je výskyt plesní, baktérií, húb a kvasiniek najčastejšie. A to bol aj náš problém, pretože sa pleseň tvorila v miestnosti, ktorá bola na sever. Pre riešenie problému, ako sa týchto nežiaducej plesne zbaviť, je náter LSG, ktorý táto firma práve ponúka. Je to náter proti plesniam, ktorý napadnuté múry tohto problému stopercentne zbaví. A upratovacia firma A SERVIS LIPKA zabezpečuje kompletný servis v odstránení plesní, rias, húb, hoci lúhom výkvetov a iných mikroorganizmov z akéhokoľvek povrchu. Ich antimikrobiálne pôsobenie LSG je založené na princípe zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu. Aj veľmi krátky kontakt bunkovej steny s ošetreným povrchom spôsobí lokálne zmenu v koncentrácii dôležitých iónov a vnútrobunkový tlak spôsobí jej roztrhnutie. Na povrchu chránenom náterom proti plesniam LSG nemajú plesne, baktérie, huby ani kvasinky vôbec žiadnu šancu prežiť. Pre bunky vyšších organizmov je 100 % bezpečný. Životnosť náteru sa pohybuje v 100% podľa klimatickej námahy 4 – 6 rokov. V ďalšej obmedzenej miere bude fungovať cca do 10 rokov. Inak záruku garantujú dva roky.ako odstrániť pleseň a riasy Bratislava

Po prečítaní týchto informácií nám bolo jasné, že sa v tejto problematike naozaj vyznajú, takže sme sa rozhodli ich kontaktovať. Dohodli sme sa s nimi na dátume, čiastke za službu a podobných náležitostiach. V deň ich sme ich s kolegom po celú dobu pozorovali, pretože u toho musel samozrejme niekto byť. Na povrch znečistený plesňou naniesli bežný dezinfekčný prostriedok. Po odstránení nečistôt a biotického napadnutia potom dali náter proti plesniam priamo na existujúce povrchy. Ktoré potom trvalo chráni proti opätovnému výskytu plesní, baktérií, húb, kvasiniek a rias.

 

 

Po zaschnutí…

 

Po zaschnutí vytvorí umývateľný transparentný difúzne otvorený povrch odolný poveternostným vplyvom aj UV žiareniu. Tiež nám povedali, že LSG je aplikovateľný aj na drevo, OSB dosky, umakart, disperzné, silikátové farby, betóny, keramické obklady a podobné materiály. Skrátka si tým môžete poistiť všetko, u čoho sa výskytu plesne bojíte. Ďalej nám tiež povedali podrobnejšie informácie o tom, za akých podmienok môže pleseň vznikať. Jedným z problémov môže byť príliš rozdielna teplota medzi jednotlivými miestnosťami. Platí zásada, že medzi jednotlivými miestnosťami by nemal byť teplotný rozdiel vyšší, ako 4 ºC. Ak máte v nejakej miestnosti výrazne nižšiu teplotu, tak keď sa do nej (napríklad po otvorení dverí) dostane výraznejšie teplejší vzduch, už to môže byť problém.

odstráňovanie pleseně a rias Bratislava

 

Teplý vzduch…

 

Teplý vzduch totiž v sebe obsahuje omnoho viac vodných pár, ktoré sa na chladnom mieste usadí a začne kondenzovať vo vodu. A kde je vlhko, tam je spravidla aj pleseň. Preto sa oplatí udržiavať konštantne rovnakú teplotu. A oplatí sa to aj z hľadiska nákladov na kúrenie. Lepšie je v obytných miestnostiach dodržiavať teplotu v rozsahu medzi 18 a 22 stupňami Celzia, než nechať miestnosti nehospodárne vychladnúť pod 18 stupňov Celzia a následne miestnosti znovu vykurovať na ideálnu teplotu vzduchu, pretože aj keď to tak na prvý pohľad nemusí vyzerať, je to finančne veľmi nevýhodné, preto je lepšie udržiavať rovnakú teplotu – navyše tým budujete aj istú prevenciu proti plesniam. Ale aj tá, bohužiaľ, nemusí byť vždy stopercentná, preto je lepšie sa spoľahnúť na LSG, ktorý funguje už naozaj stopercentne. My si ho pre istotu nechali dať všade, kde výskyt plesne hrozil, aby sme mali naozaj pokoj. A od tej doby ho naozaj máme, pretože pleseň sa odvtedy nikde neobjavila, aj keď niekedy nedodržiavame všetky zásady ohľadom teploty. Chcem tým povedať, že ide naozaj o spoľahlivý produkt.

 

Službu, LGS a vôbec celú túto firmu môžem naozaj len odporučiť, pretože odviedli perfektnú prácu a od tej doby, čo u nás boli, nemáme s plesňou jediný problém. Čo by som chcel ešte vyzdvihnúť, tak spoľahlivosť a profesionalitu ich zamestnancov, pretože nerád spolupracujem s nepríjemnými ľuďmi, aj keď majú kvalitné služby, ale tu sú dobré služby, aj milí zamestnanci. A to všetko aj za dobrú cenu, aspoň podľa môjho názoru, keď prihliadneme ku kvalite. Tieto veci jednoducho nie sú lacné už asi o sebe, takže sa na to človek nesmie pozrieť a povedať si, že je to nejaká veľká pálka. Rozhodne nie je, keď všetky faktory sčítam dohromady. Takže A SERVIS LIPKA môžem jedine odporučiť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *