Vyskúšajte protiplísňovový náter LSG od „Sanácia plesne Prievidza“ a pleseň bude minulosťou

2289 0
Ako odstrániť pleseň

LSG je revolučný náter proti plesniam, ktorý napadnuté múry tohto problému stopercentne zbaví. Ponúka ho upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., a s tým samozrejme ponúka aj kompletný servis ako odstrániť pleseň v odstránení plesní, rias, húb, hoci lúhom výkvetov a iných mikroorganizmov z akéhokoľvek povrchu a vyrieši Vám problém ako odstrániť pleseň. Ich antimikrobiálne pôsobenie LSG je založené na princípe zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu. Aj veľmi krátky kontakt bunkovej steny s ošetreným povrchom spôsobí lokálne zmenu v koncentrácii dôležitých iónov a vnútrobunkový tlak spôsobí jej roztrhnutia.

Každá piata domácnosť na Slovensku bojuje s plesňou.

Na povrchu chránenom náterom proti plesniam LSG nemajú plesne, baktérie, huby ani kvasinky vôbec žiadnu šancu prežiť. Pre bunky vyšších organizmov je 100 % bezpečný. Životnosť náteru sa pohybuje v 100 % podľa klimatickej námahy 4 – 6 rokov. V ďalšej obmedzenej miere bude fungovať cca do 10 rokov. Inak záruku garantujú dva roky. Ale ja ho mám už dlhšie ako dva roky a musím povedať, že stále funguje. Je to naozaj spoľahlivá ochrana, ak máte problémy s plesňou. Je to problémová záležitosť, s ktorou sa nechce stretávať nikto z nás, takže je určite dobré dodržiavať určité preventívne opatrenia.

Rozhodne je dobré dodržiavať…

Rozhodne je dobré dodržiavať aj správnu vlhkosť v obytných miestnostiach. Správna dlhodobá relatívna vlhkosť vzduchu vo všetkých miestnostiach by mala byť do hodnoty 55 %. Krátkodobo sa môže miestnosť od miestnosti líšiť, ale naozaj iba krátkodobo. V interiéri sa vytvára tlak vodnej pary o veľkosti 1200 – 1350 Pa. Čo zodpovedá obsahu vody vo vzduchu v množstve 9 -12 g/m3. V exteriéri pri teplote -18 ºC a relatívnej vlhkosti vzduchu 80 – 87 %, je čiastočný tlak vodnej pary 120 – 150 Pa. To zodpovedá približne obsahu vody vo vzduchu v množstve 1 – 1,8 g/m².

Plesne, mykózy a iné potvory.

Rozdiel čiastočných tlakov vodných pár je 1100 – 1200 Pa. Skrátka jednoducho povedané vodnej pary v miestnostiach vzniká oveľa viac, než je správna hodnota. Aby ste predišli tvorbe plesní, takže PJE dôležité pravidelne vlhkomeru relatívna vlhkosť vzduchu a podľa toho organizujte výmenu vzduchu v miestnostiach vetraním alebo iným spôsobom. V miestnosti tiež nie je dobré sušiť bielizeň. Ak nemáte na výber, snažte sa ho vždy sušiť ideálne iba v jednej miestnosti. Kde budete naozaj často vetrať, aby došlo k potrebnej výmene vlhkého teplého vzduchu za suchý studený vzduch.

Tiež nie je dobré mať veľké množstvo izbových rastlín. Ak ich máte a nechcete sa ich zbavovať, tak je múdre si zaobstarať kvalitné odvlhčovač vzduchu, ktorý vám pomôže vlhkosť v miestnosti regulovať. Tiež nie je dobré mať príliš veľký teplotný rozdiel medzi jednotlivými miestnosťami. Najlepšie je mať rozdiel maximálne 4 stupne Celzia. Ak je rozdiel vyšší, už to tiež mnohokrát neznamená nič dobré. Ako odstrániť pleseň.

 netoxické recepty na odstránenie plesne v dome

Pretože v tomto prípade…

Pretože v tomto prípade, keď do miestnosti vletí príliš teplý vzduch (v porovnaní s chladným vzduchom v jednej miestnosti), tak sa vodná para môže usadiť na chladnom povrchu steny. Na ktorom sa začne kondenzovať vo vodu. A tam, kde sa usadzuje voda, vzniká aj pleseň. Tento jav mnohokrát nie je ani okom viditeľný. Takže vás nenapadne s tým niečo robiť, pretože si toho skrátka nevšimnete. Takže si nemyslíte, že hrozí tvorba plesne.

Ďalšie informácie samozrejme nájdete aj na samotnom webe firmy. Na zateplených fasádach a na severných stranách múrov je výskyt plesní, baktérií, húb a kvasiniek najčastejšie. A to bol aj náš problém, pretože sa pleseň tvorila v miestnosti, ktorá bola na sever. Pre riešenie problému, ako sa tejto nežiaducej plesne, je práve protiplesňový náter LSG, ktorý je naozaj najúčinnejšou a stopercentnou prevenciou, ktorú môžem naozaj jedine odporučiť.

LSG nátěr - odolnosť voči plesniam a kvasinkám

Pri odstraňovaní plesne zamestnanci tejto firmy najprv na povrch znečistený plesní naniesli účinný dezinfekčný prostriedok. Po odstránení nečistôt a biotického napadnutia potom dali náter proti plesniam priamo na existujúce povrchy, ktoré potom trvalo chráni proti opätovnému výskytu plesní, baktérií, húb, kvasiniek a rias. Po zaschnutí vytvorí umývateľný transparentný difúzne otvorený povrch odolný poveternostným vplyvom aj UV žiareniu. Ako odstrániť pleseň.

Tiež nám povedali…

Tiež nám povedali, že LSG je aplikovateľný aj na drevo, OSB dosky, umakart, disperzné, silikátové farby, betóny, keramické obklady a podobné materiály. Skrátka si tým môžete poistiť všetko, u čoho sa výskytu plesne bojíte. A celkovo túto firmu tiež, pretože ide o naozaj vynikajúcu spoločnosť, ktorá prácu vykonáva naozaj starostlivo a je na nich spoľahnutie. Ich referencie si môžete overiť aj na internete, pretože na nich nájdete rozhodne viac než len jednu kladnú recenziu.

Protiplesňový systém LSG, riešenie proti plesni

Firmu môžem naozaj len odporučiť, pretože odviedli perfektnú prácu a od tej doby, čo u nás boli, nemáme s plesňou jediný problém. Čo by som chcel ešte vyzdvihnúť, tak spoľahlivosť a profesionalitu ich zamestnancov, pretože nerád spolupracujem s nepríjemnými ľuďmi, aj keď majú dobrý servis. Ale tu sú príjemní ľudia, aj dobrý servis. A aj za dobrú cenu. Tieto veci jednoducho nie sú lacné už asi o sebe, takže sa na to človek nesmie pozrieť a povedať si, že je to nejaká veľká pálka. Rozhodne nie je, keď vezmem ešte do úvahy kvalitu ich práce. Takže túto firmu určite odporúčam. Navyše ponúkajú aj rad ďalších služieb, ktoré v budúcnosti tiež plánujem vyskúšať, takže potom tiež podám report, či aj ich ostatné služby sú kvalitné ako táto. Ale verím, že určite áno. Ako odstrániť pleseň.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *