Čistenie priemyselných betónových liatych podláh, impregnácie, CV, vinylu, linolea, marmolea, PVC. Voskovanie Žilina

1944 0
Čistenie podláh Žilina

Najlepšie spôsoby na dosiahnutie trblietavého lesku podlahy

A SERVIS LIPKA, s.r.o. dlhé roky zaisťuje svojim klientom strojové čistenie podláh. K tomu používa kotúčový stroj, ktorý je jediný prístroj pre zaistenie dokonalého a detailného vyčistenia akéhokoľvek druhu podlahy – marmolea, linolea, plávajúcej podlahy, drevenej podlahy, liatej podlahy, kamennej podlahy, betónovej podlahy i mramorovej podlahy. Kotúčový stroj, ktorý používa váži cca 40 kg na približný priemer kotúča 45 cm a s takým priemerom a váhou. Dokáže vyvinúť vysoký tlak ku kvalitnému vyčisteniu podlahy.

Ak nie je váha dostatočná a znečistenie sa nedarí odstrániť klasickou váhou kotúčového stroja, je možné na jeho hlavu pridať ďalšie závažie o váhe 10-15 kg. Tak dosiahne veľmi kvalitnú čistiacu silu, ktorá zaistí dôkladné odstránenie nečistôt zo štruktúry a škár podlahy. Pri čistení podláh je dôležité vybrať účinnú čistiacu chémiu. Ktorých je niekoľko druhov. Firma volí spravidla tu najšetrnejšiu a pridáva postupne silnejšiu. Pokiaľ to je potrebné a nečistoty pod slabšou chémiou nepovoľujú. Chémiu sa nechá pôsobiť a zvolí sa kefa. Podľa druhu čistenej podlahy – padový držiak a silonovú kefu.

 

Ak nie je čistenie…

Finálne úpravy podláh umývaním, lakovaním, impregnáciou

Ak nie je čistenie podláh zamerané na odstránenie vápenatých a cementových závojov a iných silných nečistôt, volí zásaditú chémiu. Iba v prípade, ak je nutné odstrániť nečistoty po stavebných činnostiach, sa používa kyslú chémiu značky KRANZLE. KRANZLE je najagresívnejšou chémiou, ktorá sa môže pri čistení podláh použiť, preto sa v žiadnom prípade nesmie touto chémiou zakročiť na kamenné podlahy a podlahy z ušľachtilých materiálov, keďže by mohla nenávratne poškodiť vzhľad podlahy.

Čistenie priemyselných a domácich podláh

To sa ale nemôže stať profesionálom z firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Žilina, ktorí sú dôkladne preškolení a zoznámení s používaním jednotlivej chémie. Spolu so zaistením strojového čistenia a umývania podláh, sa aplikuje na prianie zákazníka na podlahu vosk (priemyslový polymér), ktorým sa zakonzervuje podlahu a nedôjde k hlbšiemu znečisteniu. S priemyslovým polymérom je údržba veľmi ľahká, keďže sa do podlahy nezanáša toľko nečistôt, ktoré by boli zatlačované do štruktúry podlahy pri čistení. Aplikovaný vosk je pololesklý alebo matný a vyzerá teda na podlahe veľmi pekne. Odporúča sa zaistiť voskovanie našou spoločnosťou na podlahy, ktoré sa nachádzajú na vysoko frekventovaných miestach, kde by mohlo dôjsť k zničeniu.

Firma ponúka flexibilný výkon práce, aby sa neobmedzila prevádzku vo vašej spoločnosti, prevádzke aj domácnosti. Všetko čistenie podláh, voskovanie podláh firma zaisťuje mimo prevádzkových hodín alebo v čase, keď sa u vás doma nenachádza veľa ľudí, aby sa nenarušoval chod vašej domácnosti. Pri vysokých rozlohách podláh sa pracuje v tímoch, aby v časovom rozmedzí všetko, bez problémov a iných obmedzení, stihli. Čistenie podláh Žilina.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *