Hľadáte v Martine firmu na kvalitné hĺbkové čistenie podláh? Nano impregnácie Martine

1487 0
Čistenie podláh Martin

Vyčistenie podlahy prebiehalo v našom hoteli už mnohokrát, ale často sme neboli spokojní, a to buď s nesplnením termínu, alebo s kvalitou tejto služby. Potrebovali sme teda firmu naozaj spoľahlivú, ktorá nám dodrží termín. A tiež kvalitne odstráni nečistoty z podláh. Vo väčšine prípadoch sú v izbách koberce. Vzhľadom k tomu, že prosíme našich návštevníkov o prezutie. Tak koberce sú stále v peknom stave a veľmi čisté a ich čistenie prebieha 1x do roka. Podlaha v reštaurácii a chodbách sa ale veľmi zle udržiava. Zvlášť v zimných mesiacoch, pretože sa zvonku vnáša veľa špiny.

Priemyselné upratovanie a čistenie podláh

Pravidelne každý deň podlahu umývame mopom. Ale to nestačí a keďže na podlahe sú obrázky, tak sa špina ukrýva do nich a spôsobuje zahnedlé mapy. Bolo teda potrebné zvoliť novú firmu a stanoviť si pravidlá. Kedy bude podlaha umývaná. Na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Martin, som dostal odporúčanie od môjho kamaráta, ktorému čistia podlahu v jeho reštaurácii, takže som o spoľahlivosti nepochyboval a dal na jeho skúsenosti. Kontaktoval som ich pomocou e-mailu a ihneď prišla odpoveď s cenovou kalkuláciou a vhodnými termínmi, ktoré už iste majú po rokoch skúseností vychytané špeciálne pre zariadenia ako je hotel. Rozhodli sme sa teda čistiť podlahu v popoludňajších hodinách, kedy je v hoteli najmenej zákazníkov.

Chceli sme dopoludňajšie hodiny…

Čistenie priemyselných a domácich podláh

Chceli sme dopoludňajšie hodiny, ale to padlo pri dohode, je to nevhodný termín. Pretože sa z hotela sťahujú zákazníci, alebo sa do neho ubytovávajú čerstvo príchodiaci. Dali sme teda na skúsenosti firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o.. Stanovili sme si termín príjazdu ich pracovníkov a začiatok výkonu práce. Dorazili k nám do hotela v presne stanovenom termíne a začali ihneď čistiť podlahy. Podlahu čistili pomocou chémie, ktorú nechávali pôsobiť niekoľko minút a tú potom drhli kotúčovým strojom. Vďaka ich kvalitným pomôckam zostala podlaha perfektne vydrhnutá a krásne jasná a čistá, vyzerala dokonca ako nová. Čistenie podláh Martin.

Vzhľadom k našej časovej tiesni sme rozdelili čistenie podláh do dvoch dní, tak aby sme neobmedzovali našich zákazníkov, ale ani aby naši zákazníci neobmedzovali pracovníkov pri prechádzaní po čistenej podlahe. S výsledkom som bol veľmi spokojný a nielen s výsledkom, ale i s prístupom pracovníkov firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., ktorí sa chovali veľmi slušne a boli usmievaví pri akejkoľvek záludnej otázke. Som rád, že som dal na odporúčanie môjho kamaráta a dokonca sme sa dohodli na čistení kobercov a umývaní okien, ktoré tiež ponúkajú, pretože s predošlou firmou boli neustále problémy. Odporúčam!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *