Ktorá firma Vám hĺbkovo vyčistí a naimpregnuje podlahu v Trenčíne?

1475 0
čistenie podláh Trenčín

Dostal som za úlohu zaistiť firmu na čistenie podláh v našej administratívnej budove. Vôbec nikdy som nič také neriešil, takže som zvolil najjednoduchšiu cestu vyhľadávaním firiem na internete. Hneď ako prvú som našiel firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Trenčín, takže som ich kontaktoval na uvedenom telefónnom čísle. Dostal som tiež ale za úlohu to, aby bolo čistenie podláh zaistené v čase, keď v budove nikto nie je a nepracuje sa. Lenže naša budova sa zatvára o 8. večer, takže sa mi veľmi nechcelo prehovárať nejakých pracovníkov k takému času, keď viem, aká veľká je rozloha našej budovy.

Strojné čistenie podláh - Priemyselné podlahy

Avšak požiadavky boli jasné a ja som teda musel všetky požiadavky smerovať i na upratovaciu firmu. Ktorou bola práve A SERVIS LIPKA, s.r.o.. Keď som im zavolal a vysvetlil požiadavky svojho zamestnávateľa, nemali najmenší problém naše prianie vyplniť. Dohodol som sa s nimi na obhliadke, aby videli rozlohu firmy a povedali mi, čo a ako pripraviť, aby mohli hneď začať s čistením podlahy. Na obhliadke sme sa dohodli na tom, že vysťahujeme dané miestnosti a čistenie rozdelíme na dve poschodia denne. Celkovo čistili šesťposchodovú budovu, takže čistenie prebiehalo tri dni. Jednotlivé poschodia, ktorá sa mali čistiť v daný deň, sme zatvorili o hodinu skôr a s kolegami sme vyniesli stoly a nábytok do poschodí, kde čistenie podláh prebiehalo až ďalší deň.

Takto sme to urobili…

Čistenie priemyselných a domácich podláh

Takto sme to urobili so všetkými poschodiami. Keď sme každý deň presťahovali nábytok do vyčisteného poschodia. Alebo poschodia, ktoré sa bude ešte len čistiť. Pracovníci z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. mali teda všetko pripravené pre vyčistenie podláh a mohli začať ihneď po príjazde. Všetka práca prebiehala perfektne, pomôcky si doviezli svoje a doviezli si i potrebné množstvo čistiaceho prostriedku a strojov k vyčisteniu podlahy. Najprv prostriedkom nechali niekoľko minút podlahu reagovať. Aby sa špina rozpustila a potom všetko prechádzali a drhli strojom na čistenie podláh. Po vyčistení všetko vysali a umyli čistou vodou a podlaha bola krásne vyčistená.

Obávali sme sa hlavne fľakov pod stolmi, kde zamestnanci sedávajú a topánkami a podlahu silne zaniesli. Ale všetko dopadlo dobre a podlaha bola rovnomerne vyčistená. Požiadavky perfektne splnili, pracovali rýchlo a používajú naozaj moderné pomôcky. Rozdelenie práce medzi jednotlivými pracovníkmi bolo skvelé a je vidieť. Že sú naozajstný tím, ktorý sa nechce v ničom brzdiť. V pomere s cenou všetko dopadlo na jednotku a hlavne sa im ani raz nestalo, že by neprišli včas. Takže firma je naozaj vhodná na to, aby čistila podlahy takejto rozlohy, ale určite zvládnu vyčistiť rýchlo podlahu i doma.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *