Koho požiadať o generálne strojové čistenie a impregnáciu podláh v Bánskej Bystrici

1914 0
Čistenie podláh Bánska Bystrica

Vyčistenie podlahy v našom byte sa zdalo nemožné. Zavolali sme si firmu, ktorá uvádza na svojich internetových stránkach kvalitné čistenie podláh. Ale to sa, bohužiaľ, nekonalo. Naozaj som bol nahnevaný už kvôli ich konaniu. Prišli včas, to bolo jediné pozitívum, ale potom podlahu čistili a na niektorých miestach ju pri väčšom drhnutí poškriabali. Myslel som si, že pokiaľ ponúkajú kvalitné čistenie podláh, tak budú používať stroje, ale robili všetko ručne.

 Čistenie priemyselných a domácich podláh

Keď som sa snažil vyriešiť náhradu, tak priamo na mieste, v mojom byte, sa ku mne jeden z pracovníkov choval nemilo a hrubo. Všetko som potom riešil s jeho nadriadeným. Ale ani tam som sa pozitívneho konania nedočkal. Keďže podlaha vyčistená nebola, tak som sa do toho pustil s nakúpenými prostriedkami sám. Ale ani tak nebolo možné podlahu dokonale vyčistiť. Hľadal som teda ďalej na internete firmu, ktorá ponúka čistenie podláh. A narazil som na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Bánska Bystrica.

Pri prvom kontakte…

 Priemyselné podlahy, liate podlahy

Pri prvom kontakte, ktorý prebehol telefonicky, som im povedal moju predstavu a tiež predošlú skúsenosť s konkurenčnou firmou. Slečna na druhej strane ma uistila, že nič takého sa v ich firme nemôže stať, pretože sú kvalitná firma a vážia si svojich zákazníkov. Radšej som si však nechal otvorené vrátka, aby som potom nebol znovu sklamaný. Rovnako ako u predošlej firmy dodržali stanovenú hodinu a dátum príchodu, takže to bolo v poriadku. Už vo dverách stáli ústretoví pracovníci firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., ktorí sa pozreli na podlahu a podľa druhu podlahy vybrali chémiu.

Umývanie podlahy - rýchle a hospodárne čistenie

Tú naniesli na podlahu a nechali pár minút pôsobiť. Potom použili stroj, ktorým celú plochu podlahy vykefovali. Tento stroj ale predošlej firme chýbal, takže v tom bol ten háčik. Sami pracovníci povedali, že nechápu konkurenčnú spoločnosť, že sa do takých silných znečistení pustila, pretože manuálne vydrhnúť také silné znečistenie bolo nemožné. Avšak pracovníkom firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. sa to podarilo, bez poškrabania a bez akéhokoľvek znehodnotenia podlahy. Zostala po nich iba krásne vyčistená podlaha. Čistenie podláh Bánska Bystrica.

Veľmi recenzie nepíšem, ale táto firma si to zaslúži, chovali sa slušne ako ku mne, tak i k môjmu majetku, pretože som už mal nasťahovaný nábytok, ktorý mi pomohli presunúť do inej izby a potom znovu späť. Ich metódy a pomôcky sú veľmi kvalitné, a preto od nich môžete čakať kvalitný výsledok. Som rád, že som i cez zlú skúsenosť narazil na firmu, ktorá si vedela dať rady a hlavne pracovníci vedeli presne čo robia a akú chémiu majú použiť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *