Kto vie hĺbkovo vyčistiť v Košiciach skutočne špinavé podlahy i priemyselné. Nano impregnácie Bratislava

2155 0
Čistenie podláh Košice

S firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o. som prvýkrát prišla do kontaktu v našej firme. Kde som ich objednala k vyčisteniu podláh v kanceláriách a dielňach. Plánovanie bolo veľmi náročné, pretože naša firma je naozaj veľká. Hlavne priestory v dielňach, kde sme museli sťahovať stroje. Firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Košice, sme teda kontaktovali ešte pred samotným objednaním služieb, aby prišli do našej firmy a pozreli sa na rozlohu podláh.

Priemyselné upratovanie a čistenie podláh

Pri obhliadke sme sa dohodli na niekoľkodňovom čistení podláh, aby nebola obmedzovaná prevádzka našej firmy vo všetkých sektoroch, keďže ide o nepretržitú trojsmennú prevádzku. Dohodli sme sa teda na skupinovom čistení podláh a rozdelení do niekoľkých dní. Nebol to pre nich vôbec žiadny problém a tento priestor nám venovali. Kancelárske priestory čistili vo večerných hodinách. Keď boli kancelárie bez pracovníkov a úplne voľné pre vyčistenie podláh.

Na to ako náročné boli…

Priemyselné čistenie - Upratovanie bytov a spoločných priestorov

Na to ako náročné boli naše požiadavky, tak musím uznať, že si zaslúžia obdiv za ich profesionálny prístup a naplánovanie všetkých prác. Keď prišiel deň „D“ a malo nastať čistenie podláh, tak v našej firme nastal zmätok. Aby sa stroje presunuli a vypratali kancelárske priestory, ale vďaka pracovníkom z upratovacej firmy bolo všetko v poriadku. Pretože i napriek časovému tlaku sme všetko perfektne stihli. Keďže nám pomohli s vyprataním a tým sa všetka príprava na čistenie podláh urýchlila.

Zaujalo ma, že aj napriek našej nepripravenosti boli neskutočne ochotní pomôcť nám. Celé podlahy potom drhli niekoľkými strojmi a rôznou chémiou. Ktorú nechávali niekoľko minút pôsobiť a až potom celé plochy podláh kefovali. Podlahy zostali perfektne čisté, dokonca vyzerali ako nové, a to vďaka ich kvalitným pomôckam. Tiež sme využili ich ponuku voskovania podláh. Vďaka ktorej budeme mať počas jedného roka chránenú podlahu pred poškriabaním a poškodením a po roku nám vosk vymenia.

Strojové hĺbkové čistenie, impregnácia, voStrojové hĺbkové čistenie, impregnácia, voskovanie podláh skovanie podláh

Keď sme voskovanie podláh preberali s vedením a nechali si vypracovať dôvody pre a proti. Tak sme došli k záveru, že odnímanie a znovu aplikovanie vosku bude pre našu firmu ďaleko výhodnejšie a časovo menej náročnejšie. Než samotné čistenie podláh. Pokiaľ požadujete kvalitu a naozaj ochotné správanie, tak rada odporučím firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., ktorá si pri akomkoľvek probléme vie poradiť, navyše vám vypracujú časový plán od A až po Z a máte čierne na bielom napísané to, ako dlho bude ich práca trvať. Pomer kvalita a cena je naozaj vyvážená a v našej firme túto spoluprácu určite budeme podporovať i naďalej.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *