Mastná škvrna ani škvrna od vína nemá šancu pred strojovou metódou čistenia kobercov Vranov nad Toplou

1810 0
čistenie kobercov Vranov nad Toplou

Mali sme doma veľkú stretávku, pretože sme slávili krstiny našej dcérky. Ako už to tak býva, pri krstinách to musí byť a poriadne to osláviť. Aby si o nás niekto nepovedal, že nikoho ani nepohostíme. Takže sme teda hodovali a ako už sa tak stáva, tak sa samozrejme prevrátila tácka s klobásami na jednom konci stola a na druhom konci sa pre zmenu prevrátila tácka
s koláčikmi a všetko samozrejme na koberec. Do toho sa podarilo vyliať víno atď., škoda hovoriť. Čistenie kobercov Vranov nad Toplou.profesionálne čistenie kobercov

Takže som musela riešiť čistenie koberca. Samozrejme som vedela, že sama na to nestačím
a že budem musieť vyhľadať profesionálnu pomoc. Nabehla som na internet a hľadala som teda nejakú vhodnú upratovaciu firmu na čistenie kobercov v Bratislave. Internet mi  ponúkol niekoľko možností, ale vedela som, že rozhodne nechcem extrakčné alebo parné čistenie. Nakoniec mi do oka padlo strojové čistenie kobercov od firmy A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Vranov nad Toplou, ktorá podľa recenzií mala veľa spokojných zákazníkov a kladných ohlasov.

Rozhodla som sa…

Rozhodla som sa, že ju oslovím a zavolala som na centrálu a dohovorila som si termín čistenia. S termínom nemali najmenší problém, čo je paráda, keď oproti tomu iná firma dokáže zmeniť termín niekoľkokrát za sebou. To by som fakt nechcela a nepriala nikomu.

V dohodnutý čas prišli pracovníci firmy a najprv si obhliadli terén a mieru znečistenia koberce, aby vedeli, koľko majú namiešať chémie. Potom chémiu naniesli priamo na škvrny
a neskôr aj na zvyšok koberca. Pôsobí zároveň dezinfekčne, viaže na seba všetku nečistotu, ničí baktérie, roztoče a alergény. Čo je super, zvlášť keď máte doma malé deti a zvieratá.

Vykefovali  koberec veľkým kotúčovým strojom

Vykefovali  koberec veľkým kotúčovým strojom s vysokou šampónovacou kefou. Na koberci vznikala za strojom pena s naviazanou špinou. Najskôr vykefovali miesta postihnuté škvrnami a potom čistili koberec od začiatku až do jeho konca. Pracovali poctivo, ale napriek tomu rýchlo. Po ošetrení koberca kotúčovým strojom pustili vysoko účinný turbo vysávač, ktorým odsali všetku penu z koberca. Čištění koberců, Vranov nad Toplou.

Akékoľvek škvrny zmizli a rozhodne po nich nevznikali mapy, ako tomu býva napríklad pri extrakčnom čistení. Nedalo mi to a musela som si na koberec siahnuť, bol takmer suchý, krásne nadýchaný a farba len žiarila.

Musím pochváliť pracovníkov firmy, že boli tak chápaví, ústretoví a zbytočne si nerobili pauzy. Týmto by som chcela firme A SERVIS veľmi, preveľmi poďakovať za ich skvelo odvedenú prácu a ich služby rada odporučím ďalej.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *