Ošetrenie umývanie sklenených stropov, strešných okien, sklenených fasád, svetlíkov nano impregnace Žilina

2176 0
Výškové práce Žilina

Som zamestnancom bratislavskej firmy, ktorá sídli vo výškovej budove, na ktorej každý rok umýva okná firma A SERVIS LIPKA s.r.o., výškové práce Žilina. Túto prácu vykonávajú odborníci pre prácu vo výškach. Sú to profesionálne horolezci, ktorí pomocou zlaňovacej techniky umyjú všetky okná v našej budovy. Na vrchnom poschodí máme presklenú zasadaciu miestnosť, ktorá má čiastočne presklený strop. Na sklách sa po krátkom čase po ich umývaní usadzovala znovu špina a prach. Zamestnanci firmy A SERVIS prišli s riešením a to impregnácia GLP na sklá.

Výškoví špecialisti | Práce vo výškach s použitím horolezeckej techniky

Táto impregnácia nám veľmi pomohla a od doby čo ju máme, tak sú okná stále čisté a z vrchných sklenených tabúľ všetky nečistota zíde počas dažďa. Je to perfektná vec a už som navrhol vo vedení, že touto impregnáciou ošetríme aj vstupnú halu z vonkajšej strany. V blízkosti vstupu do našej firmy, je frekventovaná cesta a bohužiaľ sú vďaka nej sklá vstupnej haly stále silne zašpinené. Hlavne v zimných a daždivých mesiacoch to je hrôza.

Impregnácia na sklách…

profesionálne výškové práce

Impregnácia na sklách vstupnej haly iste zabráni usadzovaniu nečistôt na skle a na očistenie bude stačiť len dážď a alebo jednoduché umytie vodou. Firmu A SERVIS LIPKA som si pozval aj k sebe domov. Manželka na mňa len nemo pozerala, čo že som si to zase vymyslel. Máme dom o dvoch poschodiach a dostatok okien. Pracovníci tejto firmy ich mali umyté počas dopoludnia. Nikdy som nevidel manželku tak spokojnú so zadanou prác. Dvakrát do roka sa s oknami drhne sama a aj napriek všetkému jej úsiliu okná nikdy neboli naleštené ako od tejto spomínanej firmy.

Pracovníci sú veľmi príjemní a pracovití ľudia, čo v dnešnej dobe by takýchto pracovníkov človek veľa ťažko hľadal. Vrelo odporúčam služby umývanie okien a službu impregnácia nano náter – GLP/Bratislava poskytované spoločnosťou A SERVIS LIPKA, s.r.o. Ja som mal dobrý pocit voči svojej žene aj tejto menovanej firme. Môžem naozaj firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. vrelo všetkým odporučiť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *