Presklené balkóny, lodžie natrite nano impregnáciou a až 6 rokov nemusíte riešiť čistenie. Práce vo výškách Košice

2026 0
výškové práce

Dobrý deň, náš byt je umiestnený v strešnej vstavbe a máme k dispozícii aj krytý presklený veľký balkón. Môj manžel prišiel s nápadom, že si necháme dať na sklá balkóna impregnáciu, ktorá udržuje skla dlho čisté. Umývať sklá na balkóne bolo vždy veľmi zložité a rovnako som nikdy poriadne nedosiahla až na hornom mieste skla, takže vyzerali v hornej časti veľmi škaredo. Privítala som skvelý nápad a hneď sme začali hľadať firmu, ktorá aplikuje impregnáciu na sklá.

práce vo výškach: Výškové práce na Slovensku

Našli sme firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Košice, na ktorú sme čítali dobré referencie od spokojných zákazníkov. Dnes touto formou vďaky píšem aj ja chválu na túto firmu, pretože sme boli s manželom veľmi spokojní. Ich zamestnanci sú skvelí ľudia a prácu urobili doslova špičkovo. Jednak prišli úplne presne na dohodnutý čas, to som snáď ešte u žiadnych remeselníkov a služieb nenašla. To boli vždy také výhovorky, prečo prišli neskoro atď.

Pracovníci A SERVISU mali všetko…

Výškoví špecialisti | Práce vo výškach s použitím horolezeckej techniky

Pracovníci A SERVISU mali všetko rýchlo a dobre urobené a ešte si zažartovali s manželom, keď viseli na lane pri aplikácii impregnácie z vonkajšej strany balkóna. Mne tuhla krv v žilách, keď som videla tú výšku pod nimi a oni s úsmevom. Je vidieť že sú to profesionáli a pracovať vo výškach je pre nich doslova hoby. Impregnácia na sklách preskleného balkóna funguje perfektne a sklá sú stále krásne čisté aj po dvoch mesiacoch. Bola to síce investície na viac, ale vyplatila sa na sto percent.

Môžem všetkým, kto má doma presklené balkóny a zimné záhrady, odporučiť ich vynikajúcu službu impregnácia nano náter – GLP/Bratislava. Táto upratovacia firma ponúka aj čistenie kobercov kotúčovým strojom, čo sa chystáme v blízkej dobe využiť. Náš koberec potrebuje kvalitne vyčistiť do hĺbky a to zvládne len kotúčový stroj. Tešíme sa na ďalšie dobre vykonanej práce pracovníkmi firmy A SERVIS LIPKA s.r.o. u nás doma.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *