Renovácie, revitalizácie podláh kotúčovým strojom, čistenie, voskovanie linolea Trnava

1977 0
čistenie podláh Trnava

Pre dôkladné vyčistenie podláh používa firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie podláh Trnava, zásadité chémie, ktoré hĺbkovo odstránia nečistoty z podláh. Využívame strojovú metódu a tak vám zaručíme veľmi kvalitné a dezinfekčné vyčistenie podláh. Kotúčový stroj GHIBLI, ktorý používame na čistenie podláh. Má váhu 40 kg a tak sa svojím prítlakom odstráni nečistoty aj zo štruktúr a škár podlahy.

Priemyselné čistenie - Upratovanie bytov a spoločných priestorov

Ak sa nečistoty nedajú dôkladne vykefovať a je potrebné vynaložiť väčšiu silu a nedarí sa nám nečistoty odstrániť tak, ako by sme si predstavovali, tak na kotúčový stroj možno prirobiť ešte závažia 10 – 15 kg. Pri začiatku čistiaceho procesu používame najslabší typ chémie. Ak zistíme, že je znečistenie odolné. Tak pridávame silnejší variant chémie. Netreba hneď používať silnú chémiu, pretože nečistoty mnohokrát pustí aj pod slabším variantom. Chémiu je dôležité nechať niekoľko minút pôsobiť. Aby nečistoty rozpustila a v nasledujúcom kroku ju rozkefujeme kotúčovým strojom.

Na kotúčový stroj GHIBLI…

 Hĺbkové čistenie znečistených podláh

Na kotúčový stroj GHIBLI môžeme nasadiť dva rôzne kefy – držiak padov a silónový kefu. V poslednom kroku všetko odsajeme vysoko výkonným vysávačom AS59. Ktorý pohltí vykefované nečistoty a vlhkosť a aby sme chémiu zneutralizovali. Tak podlahu umyjeme čistou vodou bez saponátov a znova odsajeme. Pri umývaní výkladov používame vodu so saponátom. Ktorú následne zotrieme kvalitnou gumovou stierkou. Výklady je potrebné nechať po umývaní preschnúť, než ich začneme leštiť.

Najlepšie spôsoby na dosiahnutie trblietavého lesku podlahy
Po preschnutí rozleštíme výklad 100 % bavlnenou plienkou a to bez použitia leštidiel. Leštidlá nie je potrebné používať z toho dôvodu, že okná a sklenené plochy rýchlejšie nadväzujú prach a mestské spády, tak je vidieť ťahy a kruhy, ktoré boli spôsobené leštením. Ak leštidlá nepoužijeme, tak zaručíme, že výklady zostanú dlho lesklé a čisté. Ak je na výkladoch zatvrdnutá nečistota, tak použijeme kvalitnú korundovú žiletku. Pre prácu s korundovou žiletkou sme preškolení, takže nemusíte mať obavy z poškriabaniu výkladov, čo by sa pri neodbornom zaobchádzaní mohlo stať.

Do zatvrdnutých nečistôt radíme – polepy, bannery, reklamu, informačné polepy, ale aj tmely či silikóny, ktoré sa môžu vyskytnúť po stavebných prácach. Naša medzinárodná spoločnosť A SERVIS LIPKA s. r. o. vám ponúka upratovacie služby už od roku 1999 – denné a pravidelné upratovania domácností a prevádzok, strojové čistenie kobercov za použitia kvalitnej chémie BOSCH Floorwasch, voskovanie, imregnace podláh priemyselným polymérom, odstránenie grafity, aplikácia antigrafitovej ochrany, impregnácia hydrofóbna nanotechnológia na presklené plochy, ktorú nanášame na vonkajšiu stranu okien a ktorá funguje až 6 rokov.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *