Každá žena ocení nano impregnáciu okien. Výškové čistenie, umývanie Bratislava

1822 0
Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislava

Mám v prenájme zubnú ordináciu, ku ktorej patrí i čakáreň, ktorá je z väčšej časti presklená. Mali sme stále starosti s čistením skiel, ktoré musela pani upratovačka každý druhý deň prácne čistiť. Sklenená stena sa bohužiaľ často stávala terčom záujmu detí, ktoré ju obchytávali a sklenené plochy boli potom veľmi ušpinené. Firma A SERVIS LIPKA, výškové práce Bratislava , ktorá chodí výškové práce Bratislava umývať okná na naše zubné stredisko. Prišla so skvelým nápadom, na sklenené steny nechať aplikovať impregnáciu GlasProtect – GLP/Bratislava.

Táto impregnácia obmedzuje ušpinenie a sklenené plochy sa nemusia prácne umývať a leštiť. Pani upratovačka si túto vychytávku veľmi chváli a teraz jej stačí, keď sklenenú stenu iba na sucho pretrie handrou a sklá sú zase krásne čisté bez leštenia. GLP impregnáciu som nechal dať i na vonkajšiu stranu vstupných dverí, kde je všetok prach a špina opláchnutá iba dažďom. Zo začiatku som sa zdráhal do impregnácie investovať, ale teraz som rád, že som sa pre ňu rozhodol.

 

 

Je pre mňa veľmi dôležité…

 

Umývanie vo výškáchJe pre mňa veľmi dôležité, aby sa ľudia v mojej  čakárni zubnej ordinácie cítili príjemne a čisté sklenené steny určite dodajú pekný dojem tejto miestnosti. S GLP som nadmieru spokojný a pre jej fungovanie nano vrstvy som si ju nechal aplikovať i na predné  sklo môjho auta. Túto vychytávku mi poradil jeden z pracovníkov A SERVISU a musím povedať, že vďaka GLP na skle auta nemusím za dažďa vôbec púšťať stierače. Voda s ľahkosťou odtečie zo skla len prúdením vzduchu.

Pracovníci A SERVIS LIPKA sú veľmi šikovní a spoľahliví a vždy sú ochotní vyjsť v ústrety mojim požiadavkám. Už verím, že firma  A  SERVIS  LIPKA, s. r. o. plne ručí za svojich zamestnancov. Za ich ochotu, profesionalitu a i vystupovanie. Nabudúce si túto firmu určite zase pozvem k údržbe okien a sklenených stien. Môžem im za ich dobre odvedenú prácu touto formou nielen poďakovať, ale ich aj vrelo podporovať. Mať takých zamestnancov so slušným vystupovaním, to svedčí o celej firme.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *