Nano impregnácia okien, výkladov, ušetríte si umývanie. Výškové čistenie a umývanie Košice

1901 0
profesionálne výškové práce

Pred troma mesiacmi sme si pozvali upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Košice. Ktorá v našom dome realizovala čistenie kobercov a umývanie okien s následnou výškové práce Košice impregnáciou GLP. Rozhodol som sa, že napíšem pár riadkov o tíme tejto firmy. Ktorý si dokázal profesionálne poradiť s generálnym predvianočným upratovaním v našom dome vrátane umývania okien. Ja aj moja manželka sme boli milo prekvapení, ako rýchlo a dobre všetko urobili. A okná, ktoré boli veľmi ušpinené prachom z náprotivnej ulice, se teraz leskli čistotou.

Prácu mali perfektne zorganizovanú, rýchle vykonanú, z našej strany bola maximálna spokojnosť. Na kraji mesta máme malú reštauráciu, ktorá má veľké presklené výklady a tie sú neustále znečistené z ulice od prechádzajúcich áut. Na fasáde domu, kde máme reštauráciu, sa nám často objavovali čmáranice miestnych vandalov. A poslednou kvapkou bol úplne posprejovaný výklad. Dohodol som sa s firmou A SERVIS LIPKA nielen na umytí výkladov, ale aj na odstranení graffitov, na ktoré sa, okrem ďalších služieb, táto firma špecializuje.

 

 

Pre zákazníkov…

 

Pre zákazníkov ponúka výhodný kompletný servis v odstraňovaní graffitov  i pravidelný servis výkladov impregnáciou nano náterom GlasProtect ̶ GLP /Bratislava. Na výklady sme Bratislavský výškový servis, čistenie, umývanie okiennechali aplikovať impregnačný náter GLP, ktorý uľahčí celkovú údržbu výkladu. Sklenené výplne ošetrené touto impregnáciou sa nemusia tak často umývať, všetok usadený prach a nečistoty nám teraz spláchne iba dážď a aj sprejové výtvory pouličných vandalov idú omnoho ľahšie očistiť. Pracovníci firmy boli vo svojej profesii veľmi zruční a impregnačný náter na sklá dokonale aplikovali.

Na fasádu sme nechali dať antigraffitový náter, ktorý, ako sme zistili, odrádza graffiťákov od striekania ich výtvorov, pretože s antigraffitovým náterom idú spreje veľmi ľahko odstrániť. Verím, že takto máme s manželkou na dlhšiu dobu po starostiach s čistením vandalských čmáranic. Firmu A SERVIS LIPKA musím pochváliť, nielen za spoľahlivú a dobre urobenú prácu, ale tiež za jej pracovníkov, ktorí sú veľmi solídní a pracovití ľudia.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *