Umývanie a čistenie okien – hydrofóbny nano impregnačný náter. Práce vo výškách Bánská Bystrica

2030 0
Výškové práce Bánská Bystrica

Zdravím, rád by som sa zmienil o skúsenosti s upratovacou firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bánská Bystrica, impregnácia okien, ktorá u nás chodí robiť pravidelné upratovania domácnosti. Chodia k nám dve pracovníčky, s ktorými sme maximálne spokojní. O upratovanie nášho domu, kde mám aj firemné kancelárie, sa starajú veľmi starostlivo. Trikrát do roka majú na starosť aj umývanie okien a umývanie našej presklenej terasy. Strecha terasy je do jednej tretiny presklená a umývanie jej vrchnej časti je na odborníka tejto firmy, ktorý má preškolenie pracovať vo výškach.

Výškové čistenie okien

Pri umývaní časti strechy terasy, príde pracovník, ktorý má k dispozícii pojazdné lešenie a skla vždy kvalitne umyje. Na jar sme si nechali aplikovať na sklá terasy impregnáciu GLP, ktorá má tú výhodu, že sa skla toľko nešpiní a všetok prach a usadené nečistoty sa spláchnu buď dažďom a alebo ju umyjú wapkou. Sklá sa udržujú bez zložitého čistenia a leštenia čisté. Impregnácia GLP je aj výborná na čelné sklo auta. Vyskúšal som to a môžem všetkým vodičom odporučiť.

Pri daždi nie je potrebné…

Výškoví špecialisti | Práce vo výškach s použitím horolezeckej techniky

Pri daždi nie je potrebné používať stierače, voda sama stečie prúdom vzduchu vo forme guľôčok a sklo je prakticky stále suché. Firma A SERVIS LIPKA túto impregnáciu ponúka za veľmi prijateľnú cenu, čo som zistil pri porovnávaní cien u ich konkurencie. Túto impregnáciu nanášajú preškolení pracovníci, keďže je jej aplikácia veľmi náročná. Musí sa najskôr veľmi kvalitne očistiť sklo a potom sa impregnačný roztok rovnomerne rozotrie. Po tej plochu rozlešťujú špeciálnymi kotúčmi, ktoré docieli bezchybné vyleštenie celej plochy.

Som veľmi spokojný s pracovníkmi firmy A SERVIS LIPKA, pre ich pracovitosť a príjemné vystupovanie. Som ich dlhoročný zákazník a nikdy sme nemal problém, že by prišli na dohodnutý termín neskoro a alebo neprišli vôbec. Sú to pracovníci, na ktorých je maximálne spoľahnutie. Prajem firme A SERVIS LIPKA veľa šťastia v podnikaní a ďalších spokojných zákazníkov. Všetkým vrelo odporúčam impregnáciu nano náter – GLP/Bánská Bystrica.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *