Veľké plochy, okná vo výške, strešné okná, svetlíky naimpregnujte nano náterom, nemusíte už riešiť umývanie

2389 0
výškové práce Bratislava

Nechal som si umyť okná firmou A SERVIS LIPKA, s. r. o. výškové práce Bratislava. Môj byt je veľmi vysoko, ale s krásnym výhľadom na mesto. Tento výhľad však vždy po mesiaci prekryjú špinavé okná. Chcel som ušetriť za umývanie okien, tak som to skúsil sám, ale takmer došlo k úrazu. Výškové umývanie okien

Keď som si znovu zavolal upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., tak sme prejednávali možnosti ako ušetriť peniaze. Ponúkli mi novinku, ktorú nazývajú GLP impregnácia. Funguje na princípe tvorby guličiek z vody a prachu pri daždi, ktoré následne vďaka gravitácii spadnú alebo ich odfúkne vietor. Vlastne som to v minulosti používal i na predné sklo v aute. Je to veľmi zaujímavá vec. Samozrejme nie je lacnejšia, než nárazové umytie okien, ale rozhodne sa vyplatí, pokiaľ si to rozpočítám do jednotlivých rokov. GLP impregnácia vydrží na mojich oknách okolo šesť rokov a výrazne na tom ušetrím.

V centre mesta sa naozaj neskutočne práši…

Čo mi samozrejme veľmi vyhovuje a bolo to aj mojím cieľom. V centre mesta sa naozaj neskutočne práši a byt vo vyššej polohe som si vybral z dôvodu, aby som mal krásný výhľad a nekazil mi to žiadny prach a iné nečistoty. Chlapi z firmy A SERVIS LIPKA, s. r. o. si so sebou vozia i horolezeckú techniku. Jedno okno v rohu totiž nie je otváracie a je tu iba ako svetlík, takže sa zo strechy museli dole spustiť lanom, aby impregnáciu naniesli. Keď som videl na akom kúsku lana visia, mal som trochu obavy, ale pôsobili na mňa skúsene, výškové práce Bratislava.

Bratislavský výškový servis, čistenie, umývanie okienJe ešte jedna vec, ktorá sa mi na tejto firme páči, a to je garancia bezúhonnosti a diskrétnosti a celková garancia za svojich pracovníkov. Musel som pracovne na hodinku odbehnúť a nemusel som sa báť nechať ich u mňa doma sám. Keď som prišiel, tak stále robili svoju prácu. Mám radosť, že som poznal nielen pracovníkov, s ktorými som sa výborne porozprával a dohodol sa na pivo, ale tiež, že som spoznal tak skvelú a spoľahlivú firmu, pretože som rád, keď môžem niekomu dôverovať. Všetkým, čo hľadajú spoľahlivú firmu a chcú ušetriť za umývanie okien odporúčam GLP impregnáciu a firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *