Vynikajúce riešenie pre údržbu vodorovného a šikmého skla, sklenených striech, stropov a striešok, nano impregnácia skiel. Práce vo výškách Bratislava

2082 0
Výškové práce Bratislava

Vážení, chcel by som vyzdvihnúť firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bratislava, ktorú som cez internet objavil. Táto firma vykonáva impregnáciu nano náter – GLP/Bratislava. Máme malú reštauráciu, ktorá má presklenú záhradu a potrebovali sme vyriešiť problém, aby sa sklá záhrady tak nešpinili z ulice. Známy si nechal dávať impregnáciu na sklá u presklenej verandy a veľmi si to pochvaľoval, že sklá sa tak nešpinia a stačí prudší dážď a všetok prach je z okien dole. Oslovil som preto firmu A SERVIS LIPKA a dohodol som impregnáciu presklenej záhrady v našej reštaurácii.

Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislava

Do druhého dňa…

práce vo výškach: Výškové práce na Slovensku

Do druhého dňa mi vypracovali finančný návrh a spresnili termín, kedy môžu prísť. Na dohodnutý termín došiel tím pracovníkov, ktorý perfektne umyl všetky presklené plochy záhrady a po preschnutí naniesli impregnáciu GPL. Pozoroval som ich pri práci a musím povedať, že sú to naozaj profíci. Tak ako umývali skla, vyzeralo to veľmi jednoducho a pritom nemali na sklách jedinú šmuhy. A potom tá aplikácia impregnačného náteru. To bola pre nich poriadna drina. Nezdá sa to, ale rozlešťovat takú veľkú plochu, to musí byť veľa namáhavé. Museli dôkladne rozotrieť impregnačné roztok a potom nejakými špeciálnymi kotúčmi dlhú dobu leštil sklenené plochy. Ono sa povie naimpregnovať a je hneď hotovo, ale robiť by som to nechcel. Je to naozaj veľa pracné.

Bol som veľmi rád, že si dávali s impregnáciou tak záležať. Dnes máme skla aj po dlhšej dobe od čistenia stále perfektne čistý a hlavne keď prší, tak voda zo skiel steká v guľôčkach a behom chvíle sú sklá suché. Zamestnanci firmy A SERVIS LIPKA pracovali veľmi zručne, sú veľmi šikovní, ochotní, vynikajúce organizácie práce a slušní ľudí. Hlavne po ich vykonanej práci presklenú záhradku nádherne čistou. V dnešnej dobe je na internete veľa firiem, ktoré garantujú kvalitu, ale asi len málo ktorá svojich zákazníkov o tom presvedčí. Ja rozhodne odporúčam firmu A SERVIS LIPKA s.r.o. tým, ktorí chcú využiť ich služby impregnácia nano náter Glassprotect – GLP/Bratislava. Výškové práce Bratislava.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *