Vyskúšajte nano impregnáciu okien, nemusíte umývať sklá až šesť rokov. Práce vo výškách Bratislava

1708 0
Umývanie vo výškách

Chcela by som sa v krátkosti zmieniť o skúsenosti, ktorú máme s firmou A SERVIS LIPKA s. r. o., výškové práce Bratislava . Nedávno som hľadala na internete firmu, ktorá umýva okná

výškové práce Bratislava

v domácnosti za rozumnú cenu a narazila som práve na túto firmu, o ktorej som sa dočítala veľmi dobré referencie. Táto firma k nám prišla umyť 17 okien týždeň po zadaní zákazky a musím povedať, že všetky okná umyli perfektne.

Na prízemí máme dve francúzske okná, ktoré sú v podstate neustále veľmi zašpinené od detí a našich dvoch veľkých psov. Musela som niekoľkokrát do týždňa vziať handru a okná riadne umyť a preleštiť. Odborníci z firmy A SERVIS Lipka mi poradili, že by pomohlo naniesť na okná nano impregnáciu GLP, ktorá, ako som neskôr zistila, veľmi uľahčí údržbu týchto okien. Nechali sme si túto impregnáciu na okná aplikovať a musím povedať, že je to úžasná vec.

 

Keď máme okná veľmi zašpinené…

 

Výškové čistenie okien Keď máme okná veľmi zašpinené od našich psov, tak iba jednoducho vezmem mokrú handru, ktorou pretriem tie najviac zašpinené miesta, voda i špina stečie zo skla a okná sú zase tak dôkladne čisté, ako keby som ich leštila. Dnes už nemusím tak často pracne umývať a leštiť nie práve malé sklenené plochy. Impregnácie na sklách vydržia minimálne dva roky a mne ubudli starosti a práce s údržbou francúzskych okien. Firma A SERVIS LIPKA má veľmi skúsených pracovníkov a my sme s nimi maximálne spokojní.

Táto firma sa okrem iného špecializuje i na strojové čistenie kobercov a podláh, čo sme už tiež využili. Koberce po ich čistení máme krásne čisté až do hĺbky a podlaha na chodbe je ako nová. Ich zamestnanci sú skvelí pracanti a ich práca je perfektne urobená. Túto firmu odporúčam, keďže sa dnes dosť ťažko hľadá spoľahlivá firma a ja som mala to šťastie natrafiť na ňu. Ich službu impregnácia nano náter GlassprotectGLP/ Bratislava s firmou A SERVIS LIPKA, možem vrelo odporučiť.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *