Čistý výklad a okná – pol úspechu. Umývanie a odstránenie polepov Bratislava

2533 0
Umývanie okien Bratislava

Nedávno som si založila malý obchodík. Jeho priestory sú po rekonštrukcii. Najmä výklad bol znečistený farbou a zvyškami nálepiek, samolepiek a polepov. A vzhľadom k tomu, že čistý výklad je prvým krokom k úspechu, bolo treba s tým mojím niečo urobiť a sama som na to nestačila, aj keď som sa snažila. Odstrániť nálepky a farbu bez poškriabaniu výkladu nebolo ľahké.

vyskove prace cenová ponukaUpratovacích firiem je veľa, preto som bola rada, keď mi kamarát odporučil firmu A SERVIS LIPKA s.r.o., umývanie okien Bratislava, ktorá vraj u nich vo firme umýva okná už roky. S mojím výkladom by určite mať problém tiež nemali. Dala som na jeho radu a spomínanej firme sa ozvala. Tiež ma uistili, že s mojím výkladom nebudú mať najmenší problém, a dohodli sme sa na termíne.

 

Výklad je malý…

Výklad je malý, preto na ňu stačil jeden človek, zato profesionálne vyzbrojený do boja. Znečistenia farbou ani strhnutia a odstránenia polepov sa nezľakol. Pre tieto prípady mal po ruke špeciálnu žiletku, ktorú ja by som samozrejme ťažko zháňala, navyše by mi chýbali skúsenosti, ktoré tento pracovník firmy A SERVIS viditeľne mal. S nečistotami si poradil raz, dva a bez zanechania škrabancov na výklade. Ďalšia vec, ktorá ma prekvapila, bolo leštenie výkladu. Umývanie okien Bratislava.

Umývanie výloh, odstraňovanie fólií a polepov

Ja sama by som asi použila niektorý z leštiacich prípravkov, avšak tu prebiehalo leštenie len nasucho, zato s prekvapivo oslňujúcim výsledkom. Bolo mi povedané, že takto sa na výklad nebude ľahko chytať prach a tým pádom zostane dlhšie čistý a bez šmúh. Ja som s výsledkom upratovacie firmy A SERVIS úplne spokojná a ich služieb budem využívať aj ďalej.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *