Na umývanie okien už len všestrannú upratovaciu firmu. Výškové práce Bratislava

1959 0
Umývanie okien Bratislava

Mám babička, ktorá býva na okraji mesta a už nezvládne náročnejšie fyzické aktivity. Medzi ktoré patrí aj upratovanie domácnosti, preto občas s priateľom počas víkendu babičku navštívime a pomôžeme jej to tam vrátiť do pôvodného stavu. Bohužiaľ tiež nevnímame toľko času, aby sme tam upratali všetko. Väčšinu domu sme už upratali, jediné do čoho sme nikdy nepustili boli okná. Už boli dosť zašlé a zanesené rôznymi nečistotami. Tak sme premýšľali, ako to vyriešiť.

Ako bez šmúh umyť okno

Od suseda, s ktorým sa často bavíme…

Od suseda, s ktorým sa často bavíme, sme dostali vizitku na firmu A SERVIS LIPKA s.r.o., umývanie okien Bratislava, ktorá sa zaoberá všetkými upratovacími prácami, mimo iné s umývaním okien. Porovnali sme ceny s konkurenčnými firmami a väčšinou na tom bola firma A SERVIS rovnako, koľkokrát a lacnejšia. Potom sme prečítali rôzne weby a články, kde boli recenzie na túto upratovaciu firmu. Nakoniec sme si povedali, že za skúšku nič nedáme a firmu som cez email nakontaktoval.

umývanie okien vo výškach cena
Ešte ten deň popoludní nám bol poslaný finančný návrh a bol s nami dohodnutý termín, kedy by mohli zamestnanci prísť. Keďže bola babička nervózna z toho, že bude mať doma cudzích ľudí, ponúkla som sa, že tam s ňou budeme tiež a aspoň skontrolujeme, či je všetko v poriadku. Zamestnanci firmy A SERVIS prišli presne v dohodnutý čas, dom si v rýchlosti prehliadli, aby vedeli, ako postupovať a potom už neváhali a vrhli sa do práce. Šlo im to pekne od ruky, bolo vidieť, že to nerobia po prvýkrát a že vie, čo a ako. Umývanie okien Bratislava.

Za necelé tri hodiny mali všetky okná hotové a to je ich naozaj veľa. Okná boli krásne umyté a vyleštené, okenná parapety čisté, očistené rámy aj kľučky na všetkých oknách. Bolo vidieť, že si naozaj dali prácu, aby to bolo všetko dokonale urobené. Boli sme príjemne prekvapení a určite to nebola ich posledná návšteva u babičky. Od tej doby boli u nás doma už dvakrát, keďže okná nikdy sama tak pekne neumyjem. A SERVIS môžem len odporúčať.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *