Dlho sme hľadali firmu s kvalitným servisom. Umývanie okien, výkladov Bratislava

2119 0
umývanie okien Bratislava

Špinavé okná a výklady trápia takmer každého, ktorého dom či pracovisko je blízko cesty. Vrátane nás. Naša firma sa nachádza pri ceste so silnou premávkou, a preto je potrebné ich udržiavať. Náš upratovací personál sa síce snažil výklady pravidelne čistiť, avšak aj tak je potrebné ich raz za čas nechať poriadne vyčistiť upratovacou firmou. Ale zakaždým sme si od jednej spoločnosti nechali výklady umyť len raz, pretože sme s nimi neboli spokojní. Takto to pokračovalo takmer dva roky, kým sme nenarazili na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., umývanie okien Bratislava.spôsob ako umyť okná

S ich prístupom k práci…

Objavil ju jeden z kolegov, ktorý si od nich vo svojom dome nechal vyčistiť okná a koberce. S ich prístupom k práci, a predovšetkým konečným výsledkom, bol viac než spokojný. Preto sme neváhali a rozhodli sa ich služby vyskúšať. Koniec koncov sme po niekoľkých mylných pokusoch nemali čo stratiť. A sme radi, že sme tak urobili, pretože sme s ich službami nadmieru spokojní.

Dohoda prebehla rýchlo a bez problémov…

Dohoda prebehla rýchlo a bez problémov, zamestnanci boli veľmi milý a svoju prácu odviedli skvele. Vďaka špeciálnym čistiacim prostriedkom výklady vydržia dlho lesklé a naše upratovačky sa nimi už nemusia prakticky zaoberať.

Samozrejme sa všade medzi hromadou kladov nájde aj nejaké to negatívum. Tu by za neho mohli niektorí považovali cenu. Sú síce o niečo drUmývanie okien a výškových budovahší ako väčšina upratovacích firiem, však keď vezmem do úvahy, za aký krátky časový úsek splnili kvalitne svoju zadanú prácu, nie je to dôvod, ktorý by ma ako zákazníka mal odradiť.

Z hľadiska pomeru cena a výkon je A SERVIS LIPKA najlepšie upratovaciu firmou, s ktorou som sa doteraz stretol. Vďaka nim máme lesklé nielen výklady u nás vo firme, ale už aj okná u nás doma. Môžem odporúčat. Umývanie okien, Bratislava. Umývanie okien vo výškach pomocou horolezeckej techniky.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *