Umývanie výkladov už nie je žiadna veda! Umývanie okien Bratislava

1730 0
umývanie okien Bratislava

Pred dvoma rokmi sme si prenajali priestor v centre mesta, kde sme si zariaďovali obchod s módnymi doplnkami. Boli to dve väčšie miestnosti s tromi výkladmi. Boli sme nadšení, pretože sme konečne našli priestory, ktoré nám do bodky vyhovovali a naplnili nám naše predstavy. Naša prvá úloha bola jasná. Museli sme celú predajňu poriadne upratať, umyť, vybaviť a pripraviť tak, aby to nejako vyzeralo. Umývanie okien Bratislava.

ZdaUmývanie okien – Výškové prácel sa to ako ľahký cieľ…

Zdal sa to ako ľahký cieľ, však nebola to zas taká zábava. Tak sme sa do toho s odhodlaním pustili a dúfali sme, že všetko stihneme do termínu otvorenia. Všetko pomaličky postupovalo a išlo tak, ako sme si predstavovali. Tri dni pred otvorením sme už mali skoro všetko hotové. Jediné, čo nám ostávalo bolo doladiť pár detailov na predajni a potom „len“ výklady. Áno, „len“, to sme si mysleli, však, keď sme sa pustili do umývania a leštenia výkladov, zistili sme, že na to asi nebudeme stačiť.

Neustále sme na nich mali šmuhy a škvrny, aj napriek tomu, že sme použili ten najlepší leštiaci prípravok. Po asi štvrtom pokuse sme to vzdali a sadli za počítač, kde sme začali hľadať upratovaciu firmu, ktorá by nám s tým pomohla a hlavne, ktorá by nám to urobila do dvoch dní. Po chvíľke surfovaní na internete sme narazili na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., umývanie okien Bratislava,  ktorá mala veľa kladných recenzií a ohlasov, tak sme ich ihneď skontaktovali.

Zdvihla nám to veľmi príjemná slečna, ktorej sme opísali náš problém. Ihneď nám ochotne navrhla termín na druhý deň, urobila cenovú ponuku a opísala nám, ako to bude prebiehať. Boli sme nadšení a milo prekvapení. Ďalší deň prišli zamestnanci tejto firmy presne v dohovorený termín a ihneď sa pustili do práce.umývanie okien Bratislava pre firmy, rodinné domy

Neverili sme vlastným očiam, ako rýchlo im to ide a ako kvalitnú prácu odvádza. Výklady krásne umyli, zotreli a nakoniec ich vyleštili bez akýkoľvek leštiacich prípravkov, ale iba s pomocou bavlnenej plienky. No bola to jednoducho paráda. Výklady boli krásne čisté a leskli sa ako nové. Sme radi, že sme mohli spolupracovať a stále spolupracujeme s firmou A SERVIS LIPKA, ktorá nám doteraz zabezpečuje pravidelné servisné cykly umývania výkladov. Za nás jedno veľké odporúčanie.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *