Umývanie veľkoplošných okien. Výškové čistenie fasád Bratislava

2004 0
Umývanie okien Bratislava

Ak chcete, aby sa Vaši zamestnanci pri práci cítili pohodlne, je nutné im zabezpečiť primerané pracovné prostredie, rovnako ako keď chcete, aby sa Vaši zákazníci radi vracali, musíte im k tomu dať dôvod. Naša firma si na týchto „detailoch“ zakladá už od samotného vzniku v roku 1999. Preto sme vlani pri expanzii v nadväznosti na zvýšený dopyt po našich produktoch hľadali nové priestory pre našich zamestnancov a kancelárie. Po niekoľkých mesiacoch sme konečne našli miesto, ktoré spĺňalo naše prísne kritériá. Miesto, ktoré by bolo ľahko dostupné pre všetkých (umiestnenie v centre mesta), ktoré by vytvorilo príjemné firemné prostredie pre našich zákazníkov. Umývanie okien Bratislava.

Ako bez šmúh umyť okno

A predovšetkým také…

A predovšetkým také, ktoré by vytvorilo príjemné pracovné prostredie pre všetkých našich zamestnancov. Presídlili sme tak do rozľahlých kancelárskych priestorov vo veľkej niekoľkoposchodovej budove s kompletne presklenou fasádou, kde aj jednotlivé kóje a kancelárie sú od seba oddelené presklenými „múrmi“. Veľkou výhodou je teda svetelnosť celého priestoru aj zámerne veľmi bezprostredné prostredie, kedy na seba tak nejako všetci vidia. Jedinou nevýhodou sa ukázala byť veľmi náročná údržba celého priestoru, predovšetkým okien a skiel.

umývanie okien Bratislava pre firmy, rodinné domy

Hľadali sme preto upratovaciu firmu, ktorá by bez problému zvládala rýchle a kvalitné veľkoplošné umývanie okien. A takú sme skutočne po pár týždňoch našli. Našou spásou sa stala spoločnosť odporúčaná jedným z našich manažérov – A SERVIS LIPKA s.r.o., umývanie okien Bratislava, ktorý ju využíva pre upratovacie práce pre seba v dome. Okrem splnenie všetkých našich požiadaviek príjemne prekvapili aj veľmi ústretovým prístup a neskutočnú flexibilitou. Sú to jednotky!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *