Chemické a dezinfekční čištění koberců a sedaček v Ostravě

2464 0

A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Ostrava, zajišťuje servisní čištění koberců strojovou metodou Ostrava, při které používáme kvalitní účinnou chemii Bosch RTS 80. Jako jedna z mála firem používáme strojovou metodu čištění, tato metoda je sice dražší, ale nejúčinnější ze všech. Vyzkoušeli jsme snad všechny metody čištění koberců Ostrava, například extrakční, která po zaschnutí ukázala skvrny na koberci.

Profesionální čištění sedaček

Extrakční metoda je levná…

Extrakční metoda je levná a cenově se pohybuje cca 17,-/m2, ale při používání této metody jsme měli časté reklamace. Strojová metoda se pohybuje cenově 39,-/m2, ale velmi výrazně se nám snížili reklamace. Námi provedené generální strojové čištění a tepování koberců Ostrava zajišťujeme pro naše zákazníky za využití kotoučového stroje Ghibli SB 43 Comfort Plus, dezinfekční chemie BOSCH RTS a třímotorového vysoce výkonného vysavače. Kvalitně a precizně koberce vyčistíme chemií Bosch RTS, kterou necháme působit a poté rozkartáčujeme jemnými štětinami kotoučového stroje.

Strojové čištění koberců

Zbavíme se nečistot a vlhkosti tak, že použijeme vysoce výkonný vysavač AS59 o výkonu 1600 W, který má velkou výhodu dvojité turbíny a nenapodobitelným podtlakem 2x200mb, tento vysavač odsaje nečistoty a vlhkost důkladně ze struktury koberce. Úklidovými službami se zabýváme více než 20 let, dokonce mezinárodně, našim zákazníkům jsme k dispozici v Německu, Rakousku a Slovenské republice.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *