Nejúčinnější zbraní proti plísním je LSG od „Sanace, odstraňování plísně Brno“

2011 0
jak odstranit plíseň

Před měsícem jsme si domů pozvali firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., konkrétně jsme využili jejich službu odstranění a likvidace plísní Brno. A rozhodla jsem se, že se podělím o svou zkušenost, jak odstranit plíseň, abych tak pomohla s výběrem firmy těm, kteří se také potřebují plísní zbavit, protože tato firma odvedla opravdu vynikající práci. Plísně jsou opravdu velkou nepříjemností a nemluvě o tom, že mohou být příčinou dalších zdravotních problémů těch, kteří žijí v domech, kde se plísni daří.

Jak se zbavit plísní v domácnosti

Plísně mohou totiž vyvolávat…

Plísně mohou totiž vyvolávat alergické reakce formou záchvatu kašle. Dráždivou sliznici, astmatu a může způsobovat i vážná kožní onemocnění. Proto pokud se na vašem domě objeví, měli byste se jí zbavit opravdu co nejrychleji. A nejlépe to přenechat odborníkům, abyste měli jistotu, že je plíseň stoprocentně odstraněna. Zaměstnanci této firmy si vše zajistili, plíseň odstranili a krásně opravili fasádní barvou. Která byla v odstínu téměř stejná jako původní. A SERVIS LIPKA nám potom zeď ošetřil kvalitním protiplísňovým nátěrem LSG na který garantují záruku 2 roky.

Čím odstranit plísně

Tento nátěr zaručuje, že se plíseň a zdi už znovu neobjeví, protože na jím ošetřeném povrchu plíseň nemá vhodné podmínky k přežití. Samozřejmě funguje i jako prevence, takže pokud se plísně obáváte a zatím vás naštěstí nepostihla. Je vhodné si nechat povrchy LSG ošetřit. Lidi z A SERVIS odvedli vynikající práci a všem ji vřele doporučuji. Firma A SERVIS dále nabízí i spoustu dalších úklidových služeb, které v budoucnu rozhodně ráda využiji, například mytí oken, protože to je snad moje nejméně oblíbená úklidová činnost. Jak odstranit plíseň.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *