Hledáte spolehlivou firmu na odstranění plísně v Pardubicích?

2943 0
Jak odstranit plíseň

Jelikož jsme si před nějakou dobou nechali odstranit plíseň od A SERVIS LIPKA, s.r.o., a byli jsme s nimi moc spokojení, rozhodla jsem se o nich napsat pár řádků. U nás doma se začala tvořit plíseň, kterou jsme se samozřejmě zezačátku snažili odstranit sami, jenže marně. Hledali jsme řešení jak odstranit plíseň, ale marně. Věděla jsem, že vzdušná vlhkost by měla být okolo 50–60 %, a že když je vyšší, tak už je to problém. Například při dvacetiminutovém sprchování se do ovzduší dostane až 200 g vody, pocením a dýcháním uvolníme během jediného dne do vzduchu až 300 g vody a například čtyřčlenná rodina vyprodukuje více než deset litrů vodní páry denně. Všechny tyto zásady jsme se snažili dodržovat, ale bohužel, nestačilo to.

Na koho se obrátit s odstraňováním plísní

Tak jsem začala hledat…

Jakým přípravkem se zbavit plísně

Tak jsem začala hledat nějakou firmu, která by se o to postarala. A narazila jsem právě na A SERVIS LIPKA a jejich nabízené odstranění plísní, čištění a dezinfekce fasády a nátěr proti plísním LSG Praha. Kontaktovali jsme je, načež předložili návrhy, kalkulaci i možné volné termíny. Vše probíhalo v pořádku. Zeď perfektně očistili a poté aplikovali ochranný nátěr LSG proti plísním, který zaručuje, že se plíseň už znovu neobjeví. A od té doby se taky neobjevila.

Firma opravdu vystupuje velmi profesionálním chováním zaměstnanců. Jak lidsky, tak i k práci. A jelikož nabízí i spoustu dalších úklidových služeb, rozhodli jsme se i pro umytí oken v našem domě. Která už byla pěkně špinavá. Ale lidé z A SERVIS si s nimi poradili stejně tak skvěle jako s plísní. Vážně jsme s nimi byli všichni moc spokojení, proto je můžu jedině doporučit. I přes to, že cena může někomu připadat vyšší. Rozhodně je to investice, která se vyplatila.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *