Proti plísním je účinným pomocníkem nátěr LSG

3020 0
Jak odstranit plíseň

V našem hotelu se v naší sauně začala tvořit plíseň. Věděly jsme, že se tam drží vlhkost, tak jsme hodně větraly, aby došlo k výměně vzduchu. Ale zřejmě už pouhé toto opatření nestačilo, přemýšlely jsme jak odstranit plíseň. Plíseň musela jít samozřejmě hned pryč a tak jsme se o to začaly s kolegyní. Kterou máme údržbu tohoto prostoru na starosti, starat a obrátili jsme se na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.. Nejenom že jsme s nimi měli dobré zkušenosti, ale i na internetu jsme se dočetli, že jejich nátěr LSG proti plísním opravdu funguje.

Kdo pomůže s odstraněním plísně v Praze 3?

Zavolali jsme jim a domluvili se na termínu…

Zavolali jsme jim a domluvili se na termínu a všech ostatních náležitostech. Jejich pracovníci nejdříve postižená místa důkladně mechanicky očistili, zapravili nerovnosti, a pak přetřeli barvou. Po důkladném zaschnutí všechna místa náchylná na plíseň natřeli protiplísňovým nátěrem LSG. Garantovaná záruka jsou 2 roky a účinnost toho nátěru je až 6 let a v omezené míře i 10 let. Dále jsme se dozvěděli, že LSG je navíc vhodný i do prostor, ve kterých jsou potraviny. Takže je vhodný opravdu do všech prostor. Jak odstranit plíseň.

Cena za odstranění plísní v domácnosti?

LSG je taky aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Pro vyšší organismy je stoprocentně bezpečný, takže se nemusíte bát, že by byl pro lidi nebo zvířata škodlivý. Tato firma nás opět nezklamala v žádném ohledu, jejich zaměstnanci byli navíc velmi milí a ochotní a neměli žádné problémy s našimi požadavky. Za nás tedy můžeme službu odstraňování plísní Brno jedině doporučit.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *