Velmi kvalitní systém ochrany fasád proti graffiti a sprejům

2429 0
Odstranění graffiti Praha

Naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstranění graffiti Praha se setkala s poptávkou na odstranění graffiti z povrchu, který nebyl ošetřen antigraffiti ochranou. Při práci jsme postupovali. V první fázi jsme použili odstraňovač graffitů a vysokotlaké zařízení. Z povrchu jsme nejdříve museli graffiti důkladně a co nejvíce to šlo odstranit. Kdybychom graffity pouze přetřeli nebo přestříkali, nedocílili bychom dobrých výsledků, jelikož by graffiti po zaschnutí barvy začaly přes ni prosvítat a byly by částečně viditelné jako před tím, než jsme je natřeli barvou.

Odstranění graffiti z betonových povrchůPomocí čeho se zbavit graffiti na naší zdiJak chránit omítky před graffiti?Na koho se obrátit s odstraněním graffitiKdo nám pomůže se zbavit graffiti

Důležité je tedy pokusit se…

Důležité je tedy pokusit se, co nejlépe a nejdůkladněji graffity odstranit. Na graffiti jsme nanesli a chvíli nechali působit přípravek, který k odstraňování grafitů používáme. V závěru naší práce jsme povrch umyli za použití vody a vysokotlakého zařízení. Úspěšnost našeho odstranění graffiti  byla pouze 80%, neboť povrch, na který byly grafity nastříkány, nebyl ošetřen antigrafitovou ochranou.

Pokud chceme předejít jen částečnému odstranění je nutné, aby byl povrch chráněn antigraffiti ochranou. V podobě antigraffiti nátěru nebo nástřiku. Výhodou antigraffiti nátěru nebo nástřiku je snadné odstranění graffiti z povrchů. Ochrana fasád před nepříznivými povětrnostními vlivy (slunce, déšť,…), neproniknutelnost vlhkosti do fasády a snadné očištění od různých nečistot. Zákazník z Prahy byl s naší prací spokojený a v následující době budeme pokračovat v realizaci stavební úpravy a nanášením antigraffiti ochrany. Odstranění graffiti Praha.

Čím odstranit graffitiExistuje nějaký nátěr jako prevence proti graffiti?Existuje nějaký nátěr jako prevence proti graffiti?Antigrtaffitová ochrana jedině od A Servis Lipka, s.r.o.AGO proti graffiti na naší zdi

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *