Profesionálové z Anti graffiti Praha, nám pomohli odstranit graffiti z fasády naší školky

2863 0
odstraňování graffiti Praha

Těsně před koncem prázdnin se na v podstatě nově omítnuté budově naší školky objevilo graffiti. Asi tři metry velký nic neříkající červený nápis se na naší světle oranžové zdi opravdu vyjímal. Nápisu si prostě nešlo nevšimnout vůbec z žádného úhlu a byl vidět na široko daleko. Snažili jsme se najít pachatele, ale i přes to, že máme v ulici kamerový systém jsme pachatele nebyli schopní dopátrat. Obrátili jsme se na i na policii, ale ani to nepomohlo. Z počátku jsme situaci nechtěli řešit, protože nový nátěr fasády by byl veliký zásah do rozpočtu naší školky. Zvlášť když teď prošla rekonstrukcí a nátěr je prakticky nový.

Jak na odstraňování graffitiOdstranění graffiti z betonových povrchů

Doufali jsme také, že jej časem trochu smyje déšť…

Doufali jsme také, že jej časem trochu smyje déšť. Zaznamenali jsme však negativní reakce ze strany rodičů. Někteří z nich byli z nápisu na školce, kam vodí své malé děti znechucení, jiní rozhořčení a část z nich se vyjádřila velice negativně i na nás samotné. Rozhodli jsme se tedy tento problém řešit. Společně s učitelkami jsme se tedy rozhodly prohledat internet a zapátrat po nějakém způsobu řešení. Našli jsme firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Praha, která měla mnoho kladných referencí. Většina jejich zákazníků byla s jejich prací velice spokojená, kromě toho pozitivně kvitovali i jejich příjemnou komunikaci.

Odstranění graffiti z cihelGraffiti – odstraňování, ochranné nátěry

Obrátili jsme se tedy na ně a doufali, že nám pomůžou nám se těch velmi originálních geometrických obrazců zbavit. Ti nám ochotně fasádu očistili, opravili, i natřeli, takže po graffiti nezbylo ani památky. Potom budovu ošetřili antigraffitovou ochranou, což je nanotechnologická vrstva, která zakonzervuje, ale přesto jí umožňuje dýchat. Díky této vrstvě se grafitový sprej nevpije do hlubokých vrstev fasády a případné odstraňování graffiti je jednodušší a daří se ve většině případů stoprocentně. Fasáda tedy byla znovu krásně oranžová a rodiče i my jsme byli velice spokojení s výsledkem. Namísto znechucených obličejů se rodiče rozplývali nad tím, že jsme firmu zařídili tak rychle a že odvedla tak kvalitní práci. Někteří dokonce chtěli doporučení, protože s graffiti mají sami problém.

Jak chránit omítky před graffiti?Na koho se obrátit s odstraněním graffiti

Vzhledem k velmi kladným zkušenostem…

Vzhledem k velmi kladným zkušenostem, která jsme se A SERVISEM LIPKA měli, jsme se rozhodli do budoucna využít jejich služeb i na další věci. Na jejich stránkách jsme se totiž dočetli, že se věnují i čištění podlah a to téměř všech druhů. Od dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, litých podlah až po kameninové podlahy a betonové podlahy. Ve školce je totiž důležité zajistit antialergenní prostředí. Což se A SERVISU LIPKA daří i při čištění koberců, kotoučovým strojem. Proto bychom chtěli tuto firmu a její služby všem vřele doporučit, protože s nimi máme jen ty nejlepší zkušenosti, hlavně s odstraňováním graffiti a čištění podlah. I na zaměstnance z A SERVIS je opravdu spolehnutí, protože se vždy maximálně snaží podřídit našim potřebám a požadavkům a vždy odvedou jen tu nejlepší práci.

Kdo nám pomůže se zbavit graffitiExistuje nějaký nátěr jako prevence proti graffiti?Antigrtaffitová ochrana jedině od A Servis Lipka, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *