Sprejerské „umění“ na plotě jsme nechtěli, řešení nebylo zase až tak složité

2787 0

Odstranění graffitiKolem našeho baráčku je cihlový plot, který se bohužel často stává terčem různých vandalů a nejčastěji sprejerů. Nevím, co je to v dnešní době za trend, že když si někdo tvrdou prací vydělá peníze a s jejich pomocí vlastními silami konečně po dlouhé době něco vybuduje, tak se vždycky najde někdo, kdo se mu snaží jeho úsilí překazit a uškodit mu. Odstraňování graffiti Ostrava.

Nechápu, co je to za lidi, že cítí uspokojení v tom, když ničí. Vždyť přece existují plochy určené přímo pro sprejery, aby se na nich vyřádili. Vím, že tam častokrát vznikají skvělá díla, ale to, co se objevuje na našich domech, plotech a dalších zdech nemá s uměním nic společného. Došla jsem k tomu názoru, že na plochách určených pro sprejery tvoří ti nadanější a těm ostatním nezbývá než na sebe upozornit tím, že někomu udělají naschvál.

 

Jak na odstraňování graffitiOdstranění graffiti z betonových povrchůOdstranění graffiti z cihelOdstranění graffiti z přírodního kamene

Co ale potom máme dělat my…

Graffiti – odstraňování, ochranné nátěryCo ale potom máme dělat my – jejich oběti? Jak se bránit bez toho, aniž bychom dnem i nocí museli stát před svým majetkem a bránit ho vlastním tělem? Přiznávám, že jsem dlouho hledala nějaké řešení, které by mi vyhovovalo. Po prozkoumání všech možností jsem došla k názoru, že nejlepší obranou bude prevence. Z tohoto důvodu jsem se obrátila na A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Ostrava a vyžádala si ošetření plotu antigraffitovým nátěrem.

Nemyslete si, že by nátěr znemožnil sprejerům na plot nanášet barvy, to asi nedokáže žádný nátěr. Ale díky této ochraně je A SERVIS schopný graffiti odstranit velice rychle a se stoprocentní úspěšností. V ceně antigraffitové ochrany je samozřejmě i další servis. Na vás je jen seznámit firmu se vzniklou událostí a dále už je vše na nich. Za pár dní přijedou, odstraní graffiti, nanesou novou ochrannou vrstvu a vy máte po starostech.

 

Odstranění graffiti, sprejů, ochrana před graffitiJak se bránit proti grafiti čmáranicím? Sprejem! Jak chránit omítky před graffiti?

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *