Problém mytí střešních oken vyřeší „Výškové mytí oken Hradec Králové“

2294 0
výškové práce Hradec Králové

Bydlení v půdním bytě bylo už dlouho mým snem. A když jsme se chtěli stěhovat a narazili jsme na jeden takový, začala jsem ihned partnera přesvědčovat o tom, že v tomhle se nám bude bydlet nejlíp, a prostě, že ten musí být náš. Nakonec jsem byla úspěšná a zanedlouho jsme se nastěhovali.

mytí oken ceníkmytí oken cena za m2

Samozřejmě, že jsme brzy zjistili, že…

Samozřejmě, že jsme brzy zjistili, že půdní byty mají taky celou řadu nevýhod. V tom našem je především příšerně horko a není možné zvenčí umýt střešní okna, protože je nemožné je vyklopit do té polohy, abych na skla dosáhla. Problém s přehřátým bytem jsme vyřešili klimatizací, ale s mytím oken jsme si nevěděli příliš rady. Nebyla jiná možnost, než je umýt zvenčí, a to by musel jeden z nás vylézt na střechu a odtud je umýt. Ani já ani přítel jsme se do toho nehrnuli. Balancovat na střeše se nám ani jednomu nechtělo.

 Výškové mytí oken Mytí oken pomocí horolezců

Shodli jsme se, že bude nutné pozvat si odborníky na výškové mytí oken. Vybrali jsme si pro tuto činnost firmu výškové práce Hradec Králové. Chtěli jsme především někoho zodpovědného, kdo zvládne práci kvalitně a současně se od nás nebude očekávat, že bychom nějak asistovali. Ideální pro nás bylo, abychom ani nemuseli být u mytí přítomní. Těmto požadavkům firma zcela vyhověla.

Mytí zimních zahrad Mytí světelných reklam

Dohodli jsme se s nimi na dni a době mytí a potom už jen přišli domů a byli jsme zvědaví, jak okna vypadají. Byli jsme velice spokojení, potěšilo nás, že si firma dala až tak záležet a vyleštila okna do takové dokonalosti. Byla jsem zvědavá, jak to dělají a pro příště jsem si to naplánovala tak, abych byla doma. Viděla jsem tak, jak si pánové s leštěním oknem vyhrají, a hlavně jsem mohla obdivovat ladnost, se kterou se na střeše a v okolí oken pohybovali. Je to určitě zajímavá podívaná, kdo má děti, tak je tímhle určitě na nějakou dobu zabaví.

Stržení krycích folií z okenStržení polepů z výlohMytí výloh

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *