Strojové čištění si poradí na podlaze se všemi nečistotami

1833 0
Čištění podlah Praha

Spousta lidí se mylně domnívá, že když si lidé pořídí podlahy, není s nimi ve srovnání s koberci žádná práce. Ale není tomu tak, i o ni je třeba řádně pečovat, i když to zahrnuje o něco méně práce než udržování koberců. Je potřeba dodržovat určité zásady. A jednou z nich je nečistit je levnými přípravky nebo metodami, pokud si je nechcete zničit. Podlahy jsou totiž náchylné na poškrábání, takže pokud je budete drhnout obyčejným kartáčem, tak vám to nepřinese takové výsledky, jaké byste asi chtěli. Čištění podlah Praha.

Krystalizace vápenatých podlahKrystalizace mramoru

Je na to potřeba skutečně odborné a kvalitní technologie…

Je na to potřeba skutečně odborné a kvalitní technologie a zkušenosti pracovníků, abyste dosáhli opravdu krásně čisté podlahy a nijak ji nepoškodili. Jedním z našich zákazníků byl i majitel menší realitní kanceláře. Chtěl mít dobře udržované prostor po všech stránkách, ale s podlahami měl problém, protože po nich denně chodilo několik lidí a úklidový tým už na to nestačil. A není se čemu divit, protože oni právě nedisponují těmi prostředky, které jsou na to třeba.

Fluatace podlahyČištění průmyslových podlah

V naší firmě k hloubkovému čištění podlah používáme zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích, protože kyselá chemie je velmi agresivní. Ale za to zase dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah, protože v těchto případech je zapotřebí šetrného materiálu, což je právě chemie zásaditá. A to samé platí i o způsobu čištění, je potřeba na to speciálních kartáčů, které v obchodě opravdu neseženete. Čištění podlah Praha.

Strojové čištění podlah – průmyslové podlahyTryskání průmyslových podlah

Po čištění podlah je vždy dobré je zakonzervovat nanesením fluatace…

Po čištění podlah je vždy dobré je zakonzervovat nanesením fluatace, což je průmyslový polymer, jednoduše řečeno voskování podlahy. Proto to vždy našim zákazníkům doporučujeme. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluzový efekt. Díky tomu vaše podlaha nebude jen dlouho čistá a krásná, ale je díky protiskluzovému efektu vytváří bezpečnější prostředí a snižuje hrozbu uklouznutí.

Lité podlahyČištění litých podlah

Takže nejenom že zajistí dlouhodobější krásný vzhled vašich podlah, ale napomáhá i vašemu bezpečí. Všechny tyto faktory majitel kanceláře velice ocenil. Podlahu se nám povedlo vyčistit bez problému a nanesli jsme i vosk, dík kterému jejich podlaha vydrží čistá dlouho. Navíc díky protiskluzovému efektu nehrozí častá uklouznutí. Majitel realitní kanceláře byl velmi spokojený a přidal s k řadě spokojených zákazníků firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., Čištění podlah Praha. A nás nic netěší více než dobře odvedená práce a spokojený zákazník.

Hloubkové čištění tvrdých podlah

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *