Nerada umývám okna a už ani nemusím, zvládnou to „Výškové práce Ostrava“ – i ve výškách!

1610 0
Mytí oken Ostrava

Úklid domácnosti mě moc nebaví, protože mi všechno strašně dlouho trvá. Navíc to nikdy nevypadá tak, jak bych chtěla. Jedna z prací, které mi vždycky trvaly strašně dlouho, hrozně mě nebavily, a především mi vůbec nešly, je mytí oken. Máma měla okno pokaždé umyté za 20 minut a mě to trvalo třeba i hodinu. Kdyby tomu alespoň odpovídal ten výsledný efekt, tak neřeknu, ale nebylo to nic moc. Máma si ze mě dělala srandu, že jednou až budu žít sama, si budu platit paní na umytí oken, abych sama stihla uklidit zbytek domácnosti.

Prostředky na mytí oken                     Mytí oken ve výškách

Nebyla daleko od pravdy

Nakonec se ukázalo, že nebyla daleko od pravdy. Přestěhovala jsem se totiž do domu s okny, která nebylo možné umýt jinak než zvenčí pomocí výsuvné plošiny. Došla jsem k názoru, že když už ke mně kvůli tomu bude muset firma stejně přijet, proč si nenechat umýt i okna zevnitř a nemuset se tím už zabývat. Když jsem to poprvé říkala mamce, tak se začala smát a říkala, že to mohla tušit.

Čistá okna v bytě

Přesvědčili i maminku

Když mě potom ale jednou navštívila a viděla firmu A Servis Lipka, s.r.o., Mytí oken Ostrava přímo v akci, začalo jí vrtat hlavou, jestli si firmu domů taky nepozvat. Není se čemu divit, pracovníci firmy pracovali jako diví, navíc odborně a pečlivě. Používali pár triků, díky kterým jim to šlo snadněji. Dokázali vyleštit okna tak, jak jsem to ještě nikdy neviděla. Byl to lesk jako z reklamy na čisticí prostředek. Zajímavé je, že A Servis Lipka na leštění žádné leštidlo nepoužívá.

Jak na leštění oken

Dozvěděla jsem se, že je to kvůli tomu, aby okna nezůstala lepkavá a nenalepily se tak na ně hned další nečistoty. Taky prý nemají s leštěním s leštidlem dobré zkušenosti, protože po něm zůstávají šmouhy a nevypadá to dobře. Naše okna pod péčí A Servis Lipka, mytí oken Ostrava však vypadají skvěle a toho volného času, co teď najednou mám! Určitě si nestěžuji.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *