Není graffiti jako graffiti, s jeho odstraněním je ale problém pokaždé

2080 0
odstraňování graffiti Ostrava

Bylo to nedávno…

profesionální odstraňování graffitiJe to zajímavé, jak někdy osud funguje. Bylo to nedávno, co jsem měl na jedné akci možnost vyzkoušet si sprejování na stěnu. Bylo to v rámci zábavního programu, měli jsme se tím odreagovat a vyzkoušet si svou kreativitu. Musím se přiznat, že mě to hodně bavilo. A jak jsem se tak rozhlížel po výtvorech ostatních, žasl jsem, jak nádherné obrazy někteří dokázali vytvořit. Odstraňování graffiti Ostrava.

Bohužel asi do měsíce jsem měl se sprejerstvím další a zcela negativní zkušenost. Teď už se nesprejovalo cvičně a na stěny, které by k tomu byly určeny. Posprejován byl můj dům. V žádném případě se nedalo mluvit o nějaké umělecké hodnotě. Na akci, kde jsem se zúčastnil sprejování, vznikaly mnohem krásnější výtvory. Dokonce i já jsem to zvládl lépe než ten anonym, který se mi chtěl patrně na dům „vysprejovat“ ze svých frustrací. bezpečné odstraňování graffiti

Odstraňování graffiti Ostrava…

chemické odstraňování graffiti OstravaVzhledem k tomu, že jsem se se spreji seznámil, věděl jsem, že je vůbec není jednoduché odstranit. Pokud se rozhodnete je přetřít, tak musíte zvolit sytou a tmavou barvu, jinak bude graffiti prosvítat. A že by se mi chtělo měnit nátěr domu z bílé na nějakou tmavě šedou nebo něco podobného. To teda určitě ne. Taky bych musel dům natírat celý, a to by byla pěkná fuška. Zjistil jsem, že odstraňováním graffiti a nanášením ochranných nátěrů se zabývá firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Ostrava, se kterou jsem se dohodl na provedení těchto prací.

Odstraňování bylo náročné. Částečně se při tom narušil původní nátěr, ale mohlo to být i horší, takže jsem byl rád, že to dopadlo takhle. Neuměl jsem si ale představit, že by se tahle situace znovu opakovala a já bych si donekonečna nechal ničit omítku. Nechal jsem si tedy nanést antigraffitový nátěr a jsem perfektně připraven na další příchod sprejera.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *