Se sprejery jsme se vypořádali díky firmě „Anti graffiti Brno“

2063 0
Odstraňování graffiti Brno

Máma zdědila dům po babičce. Tomu ale předcházelo asi půlroční období, kdy se čekalo na dědické řízení a do domu nikdo neměl přístup. Tušili jsme, že dům mámě připadne, ale nemohli jsme ho nijak udržovat, takže za ten půlrok pustl. Různé pochybné existence si všimly, že je dům opuštěný, a proto se kolem něho často potloukaly. Nevypadalo to kolem domu moc vábně, bylo tam poházeno spoustu odpadků, stěny byly posprejované a zahrádka rozdupaná.

sprejeři na ulicíchschodiště posprejovanéposprejované vrata

Když se máma konečně dostala…

Když se máma konečně dostala ke svému majetku a zajeli jsme se tam po dlouhé době podívat, byl to docela šok. Bylo pro nás hrozné vidět babiččin dům takhle zdevastovaný. Vevnitř to naštěstí bylo v pořádku, nikdo se tam nepokusil dobývat. Byla tam jen cítit zatuchlina z dlouhého nevětrání a nepříjemně zapáchaly odpady, ale to bylo asi všechno, byly to věci, které jsme mohli docela brzo napravit, stačilo pořádně větrat. Odstraňování graffiti Brno  A SERVIS LIPKA, s.r.o.

mladí sprejeři velké graffitigraffiti na brizolitu

Horší to bylo s okolím domu…

Horší to bylo s okolím domu. To jsme postupně taky dali do pořádku, jen ty posprejované zdi nám daly zabrat. Netušili jsme, co s tím dělat, a navíc se ukázalo, že se sprejeři občas pořád vracejí a graffiti doplňují. Chtěli jsme, aby babiččin dům vypadal zase tak jako za jejího života, ale graffiti nám naše přání narušovalo.

srdcespreje na ulicináročná díla sprejerů

Naštěstí si jeden…

Naštěstí si jeden z máminých přátel věděl rady. Nebylo to dlouho, co se i on musel vypořádat se sprejery, a díky tomu měl skvělou zkušenost s firmou Odstraňování graffiti Brno  s níž nám sjednal schůzku. Pracovníci firmy nám vysvětlili, jak graffiti odstraní, a nabídli nám také svůj antigraffitový nátěr, který bude stěny domku nadále ochraňovat. Odstraňování graffiti Brno

Tento nátěr je skvělá věc, díky němu máme jistotu, že každé nové graffiti bude nejpozději do dvou týdnů odstraněno bez poškození omítky, bezplatně a zcela bez naší asistence – tím jsme se této starosti zbavily. Odstraňování graffiti Brno

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *