Pomocí strojového čištění od „Koberce Brno“ jsme se zbavili nečistot od psů

1560 0
Brno koberce, čištění

 

Doma máme dva malé psíky, přináší nám hodně radosti a zábavy. Když je děti před nějakou dobou strašně chtěli mít, s manželem jsme z toho velkou radost neměli. Ani já ani on jsme jako děti žádné zvíře neměli a tak to pro nás bylo trochu nezvyklá představa. Ale děti pořád žadonily a za žádnou cenu se nenechaly odbít, slibovali, že je budou pravidelně venčit a starat se o ně. Nakonec jsme podlehli. Ze začátku to pro nás bylo opravdu těžké, protože se pejskům musela věnovat obrovská péče a mnoho času, ale po nějaké době jsme si je úplně zamilovali. Ti malí ďáblíci jsou prostě úžasní, je jich pořád všude plno a člověk se s nimi nikdy nenudí.

Je to super, protože takhle aspoň donutíme děti vstát od počítače a jít se s nimi projít a když se jim nechce, připomeneme jim, že to oni si je přáli a že jsou to jejich pejsci. Díky nim chodíme i o víkendu na výlety a náš život se celkově stal takový aktivnější a naplněnější. Pár nevýhod to ale má, hodně peněz utratíme za veterináře a za krmivo. Ale to radost z nich určitě vyváží. Co je ale problém je udržet to doma pořádně čisté. Největší problém je koberec, ten je pořád špinavý od chlupů nebo ťápanců, protože děti ne vždycky pejsky umyjí. No a tak jsme se rozhodli, že zavoláme nějakou úklidovou firmu.

Dostali jsme…

Dostali jsme tip na úklidovou firmu Brno koberce, čištění, zabývající se čištěním koberců. Na čištění používají silný kotoučový stroj, který je zároveň ke koberci i šetrný, takže ho čištěním nijak neponičí. Naopak vlasy koberce hezky nadzvedne a načechrá, takže získá původní nezašlapaný vzhled. Kotoučový stroj také pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetickou chemii do koberce tak dlouho, dokud nedojde k odstranění všech nečistot, a to samozřejmě i těch, které jsou usazené do hloubky koberce.

Tato metoda je skutečně účinná, protože se použitá kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergeny a bakterie, což je velice důležité v bytě, kde bydlí kromě lidí i psi. Nakonec veškeré nečistoty vysajeme pomocí vysokotlakového třímotorového vysavače a pečlivě a do sucha odsaje všechny nečistoty. Po té, co zaměstnanci A SERVIS LIPKA, s.r.o. koberec takto vyčistili, nemohla jsem uvěřit svým očím. Koberec byl krásně čistý, bez psích ťapek a chlupů.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *