Fasádu penzionu posprejoval vandal. Profesionálové z „Antigraffiti Brno“ to však odstranili

1614 0
vandalismus

Mít vlastní penzion byl můj sen už od malička, ale protože takový sen vyžaduje docela dost peněz, rozhodla jsem se, že nejdříve musím nasbírat potřebné zkušenosti a našetřit pár peněž. Po skončení střední hotelové školy jsem nastoupila na pozici recepční a asistentky vedoucí hotelu u nás ve městě. Práce to byla velice náročná, ale opravdu obohacující.

graffiti na zdigraffiti na zdisprejeři

Naučila jsem se…

Naučila jsem se toho spoustu, utvrdila jsem si teoretické postupy, co jsme se učili ve škole a taky přišla na to, že řada věcí se dělá přesně naopak. Moc mě to bavilo, i když jsem neměla moc volna. Po několika letech jsem odešla na mateřskou a s manželem jsme plánovali se přestěhovat z panelákového bytu do domu, protože jsme si stejně chtěli brát půjčku rozhodli jsme se, že to spojíme a že si uděláme byt v penzionu, alespoň dočasně. Jinou naději na uskutečnění svého snu jsem neviděla. Brno graffiti, odstraňování

abstraktní graffiti100% odstraněnínápisy na zdech

Banka nám schválila…

Banka nám schválila úvěr a my jsme mohli začít s prací. Po nějaké době byl náš penzionek a byt zároveň hotový. Kupodivu se našemu podnikání docela dařilo. To ale asi nemohli překousnout někteří místní obyvatelé a fasádu domu nám posprejovali nápisem, který hlásal něco o bohatých sviních. Tohle opravdu na penzionu nechat nemůžeme shodli jsme se s manželem a začali hledat řešení. Něco jsme si o tom načetli na internetu, takže pouhé přemalování fasády jsme zavrhli, neboť od něj všichni odrazovali. Je to prý zbytečné a to zejména kvůli tomu, že vystoupí napovrch. Rozhodli jsme se nechat nápis odstranit a teprve potom nápis přemalovat.

Na internetu…

Na internetu jsme také našli kontakt na firmu Brno graffiti, odstraňování, která měla spoustu kladných referencí a zdála se, že je na tuto práci vhodná. Po telefonické domluvě, kde jsme se domluvili na termínu, nezbývalo než se pustit do práce. Zaměstnanci A SERVISU postupovali následovně. Nápis několikrát co nejvíce zesvětlili, až byl téměř neviditelný a poté fasádu přetřeli znovu fasádní barvou. Stejně jako jsme si přečetli na internetu, i oni nás upozornili na to, že pokud bychom fasádu pouze přetřeli, bez předchozího odstranění, po nějakém čase by graffiti vystoupilo napovrch a celá práce by byla zbytečná.

umělecká dílakrásné graffiti na zdechodstranění na 50%

Zkušenostem profesionálů…

Zkušenostem profesionálů věříme, v A SERVIS LIPKA, s.r.o. totiž dlouhodobě odstraňují graffiti téměř ze všech povrchů. Navíc nás informovali o tom, že při odstranění graffiti z povrchů neošetřených antigraffiti nátěrem nebo nástřikem je úspěšnost odstranění 60 – 90 %. Také nám řekli, že po odstranění graffiti zůstávají na některých místech stíny, které se ani při opakovaných pokusech nedaří odstranit. A proto doporučují nechat fasádu opatřit antigraffitovým nátěrem. V našem případě se to naštěstí povedlo, ale toto opatření jsme přesto aplikovali, protože jde vidět, že nápis byl cílený útok. Antigraffitový nátěr zajistí následné odstranění graffiti se 100% výsledkem. Brno graffiti, odstraňování

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *