Svěřit důvěru do rukou „Antigraffiti Brno“ byl nejlepší krok

1854 0
poničené budovy

Naši nejlepší přátelé měli v poslední době hodně starostí. Provozují malou vinárničku, ve které bojují o každého zákazníka. Konkurence je tvrdá, vináren není málo a zákazníci si můžou vybírat. Dnes už to navíc není všechno o cenách, lidem nejde většinou o to, aby našli to nejlevnější víno, ale chtějí kvalitu, příjemné posezení a milou a přívětivou obsluhu.

graffiti na odstraněníBrno a graffitigraffiti na pískování

To ale…

To ale naši přátelé dokáží perfektně zkombinovat. V jejich kavárně se cítím perfektně. S manželem k nim velice rádi chodíme, a to nejen proto, že jdeme za svými přáteli, ale proto, že je nám tam dobře.

designové graffitizpůsoby odstraněníabstraktní graffiti

Jenomže nedávno…

Jenomže nedávno došlo k jedné nepříjemnosti. S přáteli jsme si volali a ptali se, jak se jim vede. Dozvěděli jsme se, že to není moc valné, markantně jim totiž zákazníků. Nechápali jsme, jak je to možné, až nám osvětlili, že problém je v posprejování budovy, ve které jsou prostory vinárny. To prý hodně zákazníků odradilo. Ptala jsem se, v čem je problém, proč tedy graffiti neodstraní, ale pak mi došlo, že prostory, ve kterých vinárna je, jsou pronajaté a řešit situaci musí majitel budovy. A v tom byl háček. Graffiti, odstraňování Brno

Barevné graffitiGranit na odstranění graffitiPískování

Majitel se nehodlal…

Majitel se nehodlal do ničeho pouštět. Přátelé nám vysvětlili, že je to kvůli tomu, že nevěří, že by nějaké řešení mohlo být opravdu účinné a vyřešilo by situaci zcela. Přátelům tak nezbylo, než aby se sami pustili do hledání možností, a potom o nich majitele přesvědčili. Podařilo se jim to s antigraffitovým nátěrem firmy Graffiti, odstraňování Brno. Byl to jediný pokus, do kterého se majitel odhodlal pustit, takže přátelé doufali, že to vyjde.

A SERVIS LIPKA, s.r.o. je naštěstí spolehlivý. Podařilo se to luxusně. Graffiti odstranil a s antigraffitovým nátěrem se postaral o to, aby už s odstraňováním graffiti v budoucnu nebyl žádný problém. Graffiti, odstraňování Brno

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *