Profesionální čištění koberců – účinný boj s nečistotami a nepříjemným pachem

1819 0
Čištění Brno, koberce

Trápíte se svým kobercem? Je flekatý a nepříjemně páchne? Máte v domácnosti nepříjemný pach a ani nevíte od čeho? Nebo naopak víte zcela jasně co pach způsobuje, ale nevíte si s tím rady? Od toho je tu profesionální společnost Čištění Brno, koberce s mnohaletou tradicí na českém trhu jak zbavit koberec zápachuv čištění koberců a podlahových krytin.

kvalitní čištění kobercůNaše služby…

Naše služby jsou spolehlivé, efektivní a rychlé. Potrpíme si na tom, aby klient už při objednání věděl, kdy bude jeho problém vyřešen. Víme totiž jak nepříjemné může být žít v prostředí, které vám nevyhovuje. Proto můžeme s jistotou tvrdit, že se vám budeme okamžitě věnovat.

Naši klientku trápil zápach v domácnosti. Klientka naštěstí věděla, co zápach způsobuje a proto jednala velmi rychle a brzy nás kontaktovala. Problémem bylo rozlité pivo vsáklé do koberce, které i po vyschnutí způsobovalo štiplavý nepříjemný zápach.

Řešení tohoto…

dokonale čistý koberecŘešení tohoto problému je velmi jednoduché. Stačí tým našich pracovníků v doprovodu famózního kotoučového stroje. Kotoučový stroj pracuje velmi výkonně, ale jemně. Koberec tedy po čištění bude zářivě čistý a provoněný a nemusíte mít obavu, že by došlo k jeho poškození.

jka vyčistit skvrny od pivaKotoučový stroj…

Kotoučový stroj má ve své spodní části několik kartáčů, kteří si díky rychlému otáčení rychle poradí s jakými nečistotami. Samozřejmě součástí týmu kotoučového stroje s kartáči tvoří ještě účinná profesionální kosmetika, která vše krásně vydesinfikuje a provoní.

Kotoučový stroj z přípravku vytvoří pěnu, kterou zapracuje hluboko do vláken koberce a následně vykartáčuje napovrch. Pěna s nečistotami se následně odstraní průmyslovým vysavačem a zbude jen krásně čistý a svěží koberec.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *