Umývat střešní okna na střeše bez jištění je šílenství

2596 0
Fasády, výškové čištění Ostrava

Mytí a čištění reklamHromadící se špínu na střešních oknech jsem už nějakou dobu s úspěchem přehlížela. Nechtělo se mi do toho, protože to dalo vždycky zabrat a stejně výsledek nikdy nebyl takový, jaký bych si představovala. Nejhorší bylo, že se kvůli tomu muselo lézt na střechu, tam se pokoušet nějak balancovat, a ještě při tom umýt okno. No co vám budu říkat, i když už jsme se tam odvážili, nestálo to nikdy za moc. Zbavili jsme sklo té nejhorší špíny, a to bylo všechno, potom zase rychle dovnitř do bezpečí.

Přítel už toho měl dost, řekl, že tohle už dělat nebudeme. Sám má závratě, a když tam neleze on, tak se zase musí bát o mě. Potom jsme se pohádali o to, jestli musíme nebo nemusíme mít okna umytá. Příteli to bylo jedno a já jsem odmítala koukat na tu špínu. Po dlouhé výměně názorů jsme došli k tomu, že nejlepší bude si objednat firmu, která to udělá za nás, a oba budeme spokojení.

 

Vybrali…

Mytí výškových budovVybrali jsme firmu  Okna Brno, mytí. Doporučili nám ji známí a zaručovali nám, že s ní budeme spokojení. Nechtělo se nám nic hledat, takže jsme firmu objednali a vůbec netušili, do čeho jdeme. Předpokládali jsme, že to asi nebude špatné, když je známí tolik doporučovali. Ale tak vynikající službu jsme nečekali! A SERVIS LIPKA, s.r.o. se předvedl v tom nejlepším světle!

Pánové z firmy vylezli neohroženě na střechu a s horolezeckým jištěním se pustili do práce. Dívali jsme se na to všechno z bezpečí bytu a říkali jsme si, že jsme byli šílení, když jsme tam lezli bez jištění. Jestli i takoví profíci, kteří tuhle práci dělají každý den, jištění potřebují, tak my jsme byli úplní blázni, že jsme tam vlezli jen tak.

Poprvé jsem viděla, jak krásně naše střešní okna mohou vypadat, když se pořádně umyjí a dokonale vyleští. Je to bomba, firmu jsme měli objednat už dávno.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *