Káva jde z koberce vždy špatně dolů. Ale kotoučový stroj si s tím umí poradit. Strojové tepování Brno

2237 0
Koberce čištění

kvalitní čištění kobercůMoje manželka i dcery dlouho říkaly, že by bylo fajn mít doma kávovar. Je fakt, že jsme všichni hrozně velcí kafaři, tak jsem si říkal, že by to rozhodně nemusela být marná investice. Takže když se blížily vánoce, tak jsem si snad poprvé po dlouhé době nemusel lámat hlavu s tím, co originálního bych jim dal. Naštěstí to vždycky zachránila kosmetika a parfémy, protože tím nejde urazit snad žádnou ženu. Takže když došlo na rozbalování dárků, bylo opravdu hezké dívat se na jejich nadšené tváře. A od té doby jsme pili kafe ve velkém. Ale jednou se jedné z holek povedlo vylít kafe americano. Manželka se to hned snažila vyčistit, ale bohužel se jí to nedařilo.

Taky jsem přiložil ruku k dílu, ale taky to bylo k ničemu, na našem koberci to bylo pořád poměrně hodně vidět. Tak jsme se rozhodli, že si na to najmeme úklidovou firmu. Ale to nebyl dobrý nápad. Nebo takto, byl velice špatný nápad obrátit se na tu firmu, kterou jsme si na čištění najali, aniž bychom si o samotném čištění koberců něco zjistili. Ta firma používala extrakční metodu a jednu věc vám řeknu, všem firmám, které používají extrakční metodu čištění, se vyhýbejte obloukem. Protože ta firma nám jejich extraktorem koberce úplně zničila a zůstala na něm silná znečištění. S reklamací jsme samozřejmě nepořídili.

A tak…

kde nechat vyčistit koberecA tak jsme začali hledat na internetu, protože jsme nevěděli, co s tím. Ale po hledání jsme konečně našli něco, co vypadalo, že by nám opravdu pomohlo pomoc. Našli jsme úklidovou firmu Koberce čištění, která nepoužívá extrakční metodu, ale metodu strojového čištění, tak jsme si řekli, že to ještě jednou zkusíme. A všichni je na internetu opravdu moc vychvalovali. Na všech diskusních fórech jen samá pozitivní hodnocení. Tato firma čistí koberce pomocí kotoučové strojové metody a samozřejmě používá i speciální dezinfekční roztoky, díky kterým koberce vydrží dlouho čisté a nově vzniklá špína se hůře usazuje a jde pak mnohem lépe vyčistit, takže když se na koberec něco vylije, není to taková katastrofa.

Po této skvělé zkušenosti mohu všem případným zájemcům o čištění koberců tuto firmu jedině doporučit. Podařilo se jim koberce vyčistit a zachránit do takové míry, do jaké to bylo možné. Bohužel předešlá firma se na kobercích slušně vyřádila. Ale s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o. jsme opravdu moc spokojení. Takže pokud hledáte u někoho čištění koberců, tak tady jste na správné adrese. Není nic, na co bychom si u této firmy mohli stěžovat, byli jsme s nimi spokojeni v naprosto každém ohledu. Dobrá cena, kvalita, ochotný přístup, zkrátka vše perfektní.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *