Graffiti je problém, kterého se bez profesionálů jen tak nezbavíte. Antigraffitové nátěry Brno

2012 0
Graffiti, odstraňování Brno

Graffiti, odstraňování BrnoGraffiti jsou problémem, kterého se vlastními silami jen tak nezbavíte. To jsme si vyzkoušeli na vlastní kůži. A věřte mi, nic příjemného to nebylo. Měli jsme zrovna nově vymalovaný dům, nebylo to ani deset dní, takže si umíte představit, jak moc nás to naštvalo. Bylo to do očí jako sáňky na poušti. Ani to nebylo dobře povedené dílo, jen obyčejná čmáranice. Nemám nic proti tomu, když si to malují na vyhraněná místa, sice se mi ty kresby nemusí libí, ale někomu ano, ale člověku se to prostě zprotiví, když to vidí na svém domě. Manžel přemýšlel, že by se to snažil zamalovat, ale to jsem hned zavrhla, protože mi bylo jasné, že ta ohavnost bude přes to určitě prosvítat.jak na graffiti

 

Bylo potřeba, aby se o to postarali odborníci. Ale protože jsme ani jeden z žádnou firmou neměli zkušenosti, museli jsme se spolehnout na internet. Takže jsme si sedli každý ke svému počítači a hledali jsme takovou, která by měla výborné reference. A jednu takovou jsme našli. Jde o úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, která nabízí širokou škálu úklidových služeb a jednou z nich je i odstraňování graffiti. A i tuto službu jako všechny ostatní lidi na internetu opravdu vychvalovali.

 

Sice ta firma byla o něco dražší…

jak odstranit graffiti

Sice ta firma byla o něco dražší, ale radši si připlatím s tím, že budu mít jistotu, že to k něčemu bude, než šla do nejlevnější varianty,jak odstranit graffity která by byla dost možná zbytečná. Tak jsme jim zavolali a zařídili jsme si u nich čištění. Byli jsme moc rádi, že k nám mohli přijet už za týden a nemuseli jsme na to čekat třeba měsíc. Graffiti díky bohu bez problému odstranili. Většinu dali dolů pomocí čisticích prostředků, a poslední tenkou vrstvu zamalovali barvou, takže graffiti neprosvítalo. Poté všechny zdi natřeli antigraffitovým nátěrem, což je účinnou ochranou proti dalším takovým skvostům. Vytvoří na fasádě ochranný filtr, který zabrání hloubkovému usazení spreje do omítky.

 

Takže pokud se na něm graffiti objeví, jde to dolů bez problému. AGO navíc fasádu zafixuje, při odstraňování graffiti se tedy nezmění její barva ani struktura. Firmu Graffiti, odstraňování Brno, musím opravdu vychválit, a to nejen za spolehlivou a dobře provedenou práci, ale také za její zaměstnance, kteří jsou velmi šikovní a hrozně moc ochotní. Jsou to fakt profesionálové, na které je prostě spolehnutí. Byli jsme s nimi opravdu moc spokojení a všem je doporučujeme. Působí na celém území České republiky, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají opravdu široké pole působnosti, čemuž se vůbec nedivíme. Odvádí perfektní práci, a proto na ně nedáme dopustit. Takže pokud poptáváte odstraňování graffiti, zde jste na správné adrese.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *