I modrý inkoust jde z podlahy vyčistit, „Mytí a voskování podlah Praha“

1826 0
Čištění podlah Praha

Mám doma všude podlahy, které jsem se při stěhování s přítelem snažila prosadit, protože jsou mnohem snazší na údržbu. U rodičů jsme měli všude koberce a bylo s tím hrozně moc práce.

Ajak vyčistit podlahu hlavně jsem…

A hlavně jsem se o ně v pozdějších letech musela starat já a už jsem toho měla po krk. Takže když jsem se stěhovala, nemohla jsme se dočkat, až budu mít ve vlastním bytě podlahy. Ale ani z podlahy nejde vyčistit úplně všechno. Alespoň mně se to nepovedlo. A to jsem si myslela, že s nimi nebudu mít žádnou práci, ale měla. No, ale tohle byla naprosto moje chyba, to nemohu popřít. Slyšeli jste o tom triku, že když chcete mít modré orchideje, tak je zalíváte inkoustem? Vždycky jsem je chtěla mít modré, tak jsem si řekla, že to zkusím.

Ale nakonec…

Ale nakonec to asi tak dobrý nápad. A proč? –  protože jsem samozřejmě ten inkoust vylila na zem. Snažila jsem to vyčistit, jenže v takovčím vyčistit podlahuých těch malých záhybech byl ten modrý inkoust pořád hodně vidět. A to jsem si myslela, že plovoucí podlaha nejde zašpinit tak, abych si s tím nedokázala poradit. Ale evidentně nemám s tímto ani problém. Takže to chtělo opravdu odbornou ruku, pokud jsem se nechtěla smířit, že bude do modra. A to jsem samozřejmě nechtěla. Bála jsem se agresivnějších prostředků, abych podlahu neponičila, protože byla nová, nebyli jsme nastěhovaní dlouho.

Došla jsem k závěru…

Došlčištění dřevěných podlaha jsem k závěru, že bude lepší si ji nechat od někoho vyčistit. Ale ani já ani přítel jsme neměli se žádnou úklidovou firmou zkušenosti. Takže jsme byli odkázaní na internet. Ale hledání na něm se nám vyplatilo. Našli jsme tam úklidovou firmu Čištění podlah Praha. Měla vynikající reference, tak jsme se s přítelem nebáli, že by to měli být zbytečně vyhozené peníze. Byla jsem ráda, že neměli problém s prací v pozdějších hodinách, až aspoň já nebo přítel bude z práce doma, abychom si kvůli tomu nemuseli brát volno. A dneska, když se mě kdokoli zeptá, jestli neznám nějakou úklidovou firmu na čištění podlah, doporučuji všem tuto firmu.

Podlahu vyčistili skvěle…čištění betonových podlah

Podlahu vyčistili skvěle, nezbyla na ní jediná šmouha a jakákoliv památka po špíně nebo po modrém inkoustu. Podlaha byla zkrátka v naprosto perfektním stavu. Proto tuto firmu můžu ostatním zájemcům jedině doporučit, protože úklidovým firem je dneska hrozně moc a najít mezi nimi tu, která vám nabídne slušnou kvalitu za dobré peníze je už horší. Hlavně jestli hledáte firmu, která je spolehlivá, cenově dostupná a dobře odvádí svou zadanou práci. Zaměstnanci jsou navíc moc milí, takže se nemusíte bát, že byste měli něco co dočinění s nepříjemnými lidmi. Všichni zaměstnanci z této firmy jsou moc milí a je s nimi vynikající domluva.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *