Doufáme, že z našich dětí tohle nevyroste. Odstranění graffiti a mytí fasád Brno

2194 0
Brno čištění graffiti

Nedávno jsme vyrazili s dětmi na výlet. Máme totiž společně s kamarádkami školku. Ty malé „cipísky“ zbožňujeme. Snažíme se pro ně vždy naplánovat to nejlepší. A dát jim to nejlepší. Protože bez nich by to prostě nešlo. Naplňují naše životy.

A to neskutečnou radostí…

odstranění graffiti z cihelA to neskutečnou radostí a štěstím. Přála bych každému, kdo je mrzout, pracovat s dětmi. Ideálně však je nejlepší právě ve školce, kde je vychováváte. Časem i dost děti pochopíte. A pochopíte mimo jiné i mnoho dalších souvislostí. Jako třeba proč nás tak strašně moc nějaké věci v dětství ovlivňují. Je proto velmi důležité, aby měl každý co nejšťastnější dětství. Bohužel je dnešní rodičové často zaměňují s materialismem. Myslí si, že když koupí dětem co nejvíce hraček, že budou šťastné. Tak to však bohužel nikdy není.

Máme zkušenosti…

Máme zkušenosti s dětmi, které mají tablety, iphony (!!!), spoustu oblečení… Ale přesto nejsou šťastné. Je to smutné, ale bohužel je to tak. Naproti ochrana před graffititomu děti, jejichž rodiče mají hluboko do kapsy se velmi často projevují jako velmi šťastné. Někomu to může znít jako paradox. Ale ten, kdo toho má nejmíň, je mnohdy nejšťastnější. Tak se to snažíme i ty malé děti postupně učit. A ono to vážně funguje. Rodiče nám pak volají celí nadšení. Děti pak chtějí jezdit více do přírody, starat se o zvířátka a především, strávit čas s rodiči. V tom bývá největší kámen úrazu. Rodiče chtějí, aby byly jejich děti šťastné. Ale nemají čas strávit s nimi čas. Vše jen věnují kariéře.

Nemáme nic proti…

Nemámantigraffitová ochranae nic proti kariéře, ale domníváme se, že by to mělo být rozdělené půl na půl. Zkrátka všeho zdravě s mírou. No a nedávno, abychom udělaly dětem radost, jsme vyrazili na výlet. Do lesa. Děti byly nadšené. Vše probádávaly a zažily spoustu dobrodružství. Po výletě jsme se najedly a nachystaly jídlo pro zvířátka. Žádná jsme teda nepotkaly, ale doufaly jsme, že se k nim jídlo nějak dostane. No a po výletě hurá na vlak a domů. Ovšem čekalo na nás nepříjemné překvapení. Velmi nepříjemné. Takovou zhýralost jste v životě nezažili! Někdo nám totiž posprejoval naši školku!!! Chápete to?! Jak tohle může někdo udělat, a ještě k tomu dětem? Tohle mi hlava tedy nebere. O tom, co ti chuligáni nasprejovali se raději ani vyjadřovat nebudu. Asi by mi z toho upadla ústa. Vězte ovšem, že to nebylo nic milého.

S kolegyněmi jsme zmobilizovaly…AGO na všechny povrchy

S kolegyněmi jsme zmobilizovaly síly a daly se do přemýšlení, jak situaci napravit. Naštěstí jsme docela bystré. Řešení tedy přišlo přirozeně. Prostě jsme si objednaly společnost, která graffiti odstraní. Tou společností nakonec byla A SERVIS LIPKA. A za naši školku můžeme říct, že graffiti opravdu účinně odstranili. Plocha je krásně čistá, nejsou vidět ani žádné obrysy. Brno čištění graffiti tedy podle nás odvedla výbornou práci. Tuto společnost můžeme doporučit všem, kdo se potýká s graffiti. A chce ho rychle a kvalitně odstranit.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *